Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτόν το μαθηματικό γρίφο μόνο 11% τον έχει λύσει - Εσύ θα τα καταφέρεις;

Έχει διχάσει το διαδίκτυο

4 Μαΐου 2020 15:05
Αυτόν το μαθηματικό γρίφο μόνο 11% τον έχει λύσει  - Εσύ θα τα καταφέρεις;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μαθηματικά κουίζ μπορούν να μας δυσκολέψουν όλους μας κατά καιρούς, αλλά αυτό το πρόβλημα αποδεικνύεται πιο δύσκολο απ” ό,τι οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να χειριστούν!

Είσαι ένας από τους λίγους που μπορεί να το λύσει με την πρώτη προσπάθεια; Πιάσε μολύβι και χαρτί και δοκίμασε!

Η λύση έχει να κάνει με το ακρωνύμιο «PEMDAS.» Οι περισσότεροι άνθρωποι το μαθαίνουν στο δημοτικό ή το γυμνάσιο, τα αρχικά του οποίου αναφέρονται στη σειρά των πράξεων, όταν πρόκειται για μαθηματικά προβλήματα. Ξεκινάμε με τις παρενθέσεις (αν υπάρχουν), στη συνέχεια ακολουθούν οι εκθέτες, ο πολλαπλασιασμός, η διαίρεση και, τέλος, η πρόσθεση και η αφαίρεση.

Το 95% των ανθρώπων δεν μπορεί λύσει το κουίζ - Πόσα άλογα βλέπετε στην φωτογραφία;

Τα τεστ παρατηρητικότητας μπορούν κυριολεκτικά να σε τρελάνουν, ενώ κάθεσαι με τις ώρες να βρεις την λύση τους και όσο τα παρατηρείς ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο. Αυτό το κουίζ με τα άλογα δεν μπορούν να το λύσουν όλοι.

Σε ένα καινούργιο κουίζ σπαζοκεφαλιά που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αυτή την στιγμή χιλιάδες χρήστες προσπαθούν να μαντέψουν πόσα άλογα υπάρχουν πραγματικά μέσα σε αυτή την φωτογραφία – οπτική ψευδαίσθηση που θα δείτε παρακάτω. Ακόμα μια οπτική ψευδαίσθηση που έχει γίνει viral, μετά από αυτή που θα δείτε εδώ και θα σας δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Δείτε την φωτογραφία και απαντήστε στα σχόλια από κάτω τον αριθμό των αλόγων που βλέπετε. Αν δεν είστε σίγουροι για την λύση ή αδυνατείτε να σκεφτείτε ποια είναι τότε μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

Μόνο το 5% λύνει το νέο κουίζ που έχει γίνει viral - Μπορείτε να βρείτε τον ασβό;

Το νέο κουίζ που έχει γίνει viral αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς μόνο το 5% μπορεί να το λύσει! Δείτε επιπλέον αυτό το κουίζ όπου το 95% των ανθρώπων δεν εντοπίζει την δεύτερη τίγρη στη φωτογραφία

Εκτός τις ζέβρες διακρίνονται καθαρά στη φωτογραφία υπάρχει και ένα ασβός που είναι κρυμμένος σε κάποιο σημείο της εικόνας.

Μπορείτε να τον εντοπίσετε;

Δείτε πού βρίσκεται ο ασβός στην παρακάτω φωτογραφία.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share