Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτός ο άντρας κάνει έργα τέχνης όχι επάνω σε χαρτί αλλά σε... χαλί

Θα εκπλαγείτε με τις δημιουργίες του!

30 Απριλίου 2020 15:27
Αυτός ο άντρας κάνει έργα τέχνης όχι επάνω σε χαρτί αλλά σε... χαλί

Αυτός ο εναλλακτικός καλλιτέχνης αντί να ζωγραφίζει όπως οι περισσότεροι επάνω σε χαρτί ή σε έναν απλό καμβά έχει ως βασικό εργαλείο της τέχνης του χαλιά!

Σίγουρα αυτό το περιστατικό μπορεί να σας φαίνεται λίγο περίεργο αλλά σκεφτείτε ότι υπάρχει γυναίκα που παντρεύτηκε χαλί!

Το παρατσούκλι του είναι ''το χαλί Caravaggio''. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι πατέρας δύο παιδιών και ζει στο Έσσεξ της Αγγλίας,

Μια μέρα χρησιμοποίησε μια ηλεκτρική σκούπα, ένα πινέλο και το χαλί του σπιτιού του και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό πορτρέτο του Τζον Λένον.

Ο Andrew, είναι 47 ετών, και λέει ότι ανακάλυψε το ταλέντο του ενώ καθάριζε απλά για να περάσει πιο δημιουργικά την ώρα του. Εκτός των άλλων έχει δημιουργήσει σε χαλί εικόνες των Beatles, της Τζόις και σχεδίασε επίσης τον Έλβις Πρίσλεϋ, τη Μόνα Λίζα και τον Τσάρλι Τσάπλιν.

Δείτε το βίντεο με τις δημιουργίες του που δημοσίευσε η New York Post:

Το "μαγικό" χαλί των 500.000... τσιγάρων!

Ο διάσημος καλλιτέχνης Ξιου Μπινγκ φαίνεται ότι είχε μια εμμονή με την καπνοβιομηχανία και τους καπνιστές και η πρόσφατη δημιουργία του αποτελεί τρανή απόδειξη γι' αυτό.

Η φωτογραφία των Κρητικών που έγινε viral! - Έστρωσαν χαλί πάνω σε φρεάτιο!

Χρησιμοποιώντας 500.000 τσιγάρα κατασκεύασε ένα τεράστιο «χαλί-γλυπτό» σε σχήμα τίγρης, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό πως τα τσιγάρα μπορούν να αποτελέσουν ένα κατά τα άλλα δημιουργικό υλικό.

Το «Tobacco Rug» είναι απλωμένο στον εκθεσιακό χώρο του Virginia Museum of Fine Arts, ως μέρος της ευρύτερης έκθεσης «Tobacco Project» του καλλιτέχνη, που εξετάζει παράλληλα την κουλτούρα και την παραγωγή του καπνού ανά τον κόσμο. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

Επικό βίντεο: O Αλαντίν βγήκε βόλτα με το χαλί του!

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης είναι συχνό φαινόμενο να βλέπεις διάφορα τρελά πράγματα να συμβαίνουν.

Ξαφνικά εκεί που απολαμβάνεις την βόλτα σου μπορείς να πέσεις στον Αλαντίν που έχει βγει επίσης για βόλτα με το μαγικό του χαλί.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω είναι μια φάρσα που σκέφτηκε ένας διάσημος YouTuber και βγήκε στον δρόμο ντυμένος ως Αλαντίν με ένα χαλί το οποίο στην ουσία ήταν ένα τηλέκατευθυνόμενο πατίνι.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share