Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα σε ''κάψει'' σίγουρα αυτό το κουίζ - Το 97% των ανθρώπων δεν μπορούν να βρουν τον σκύλο στην εικόνα με τον άντρα

Εσύ θα τα καταφέρεις;

28 Απριλίου 2020 12:49
Θα σε ''κάψει'' σίγουρα αυτό το κουίζ - Το 97% των ανθρώπων δεν μπορούν να βρουν τον σκύλο στην εικόνα με τον άντρα

Αυτό είναι ένα από τα δύσκολα κουίζ αφού το 97% των ανθρώπων δεν μπορούν να βρουν τον σκύλο στην εικόνα με τον άντρα, πιστεύετε ότι μπορείτε να το λύσετε;

Πριν διαβάσετε παρακάτω, δείτε καλά την εικόνα, αν μπορείτε να εντοπίσετε τον σκύλο που είναι κρυμμένος.

Μπορέσετε να βρείτε τον σκύλο ή βλέπετε μόνο τον άντρα; Αυτές οι εικόνες έχουν διφορούμενο περιεχόμενο και αποτελούν είδος οπτικής ψευδαίσθησης, όπως και η εικόνα που σας είχαμε προτείνει να δείτε.

Τέτοιες εικόνες μας βοηθούν να καταλάβουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και ερμηνεύουμε τον κόσμο μας οπτικά. Μπορούν να γίνουν αντιληπτές με πολλαπλούς τρόπους, με τον κάθε τρόπο να είναι σωστός.

Τέτοιες εικόνες όπως αυτή έχουν απασχολήσει ερευνητές διαφορετικών πεδίων για πολλά χρόνια. Επιστήμονες και ψυχολόγοι δεν έχουν ακόμα καταλήξει πως λειτουργούν, ούτε ποιο μέρος του εγκεφάλου τις επεξεργάζεται. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν καν και τις δύο εικόνες, που προσθέτει ακόμα περισσότερο μυστήριο στο ζήτημα.

Δοκιμάστε το παρακάτω διασκεδαστικό τεστ με οπτικές ψευδαισθήσεις και ελέγξτε την αντίληψή σας.

Το 95% των ανθρώπων δεν μπορεί λύσει το κουίζ - Πόσα άλογα βλέπετε στην φωτογραφία;

Τα τεστ παρατηρητικότητας μπορούν κυριολεκτικά να σε τρελάνουν, ενώ κάθεσαι με τις ώρες να βρεις την λύση τους και όσο τα παρατηρείς ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο. Αυτό το κουίζ με τα άλογα δεν μπορούν να το λύσουν όλοι.

Σε ένα καινούργιο κουίζ σπαζοκεφαλιά που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αυτή την στιγμή χιλιάδες χρήστες προσπαθούν να μαντέψουν πόσα άλογα υπάρχουν πραγματικά μέσα σε αυτή την φωτογραφία – οπτική ψευδαίσθηση που θα δείτε παρακάτω. Ακόμα μια οπτική ψευδαίσθηση που έχει γίνει viral, μετά από αυτή που θα δείτε εδώ και θα σας δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Δείτε την φωτογραφία και απαντήστε στα σχόλια από κάτω τον αριθμό των αλόγων που βλέπετε. Αν δεν είστε σίγουροι για την λύση ή αδυνατείτε να σκεφτείτε ποια είναι τότε μπορείτε να την δείτε παρακάτω.

Μόνο το 5% λύνει το νέο κουίζ που έχει γίνει viral - Μπορείτε να βρείτε τον ασβό;

Το νέο κουίζ που έχει γίνει viral αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς μόνο το 5% μπορεί να το λύσει! Δείτε επιπλέον αυτό το κουίζ όπου το 95% των ανθρώπων δεν εντοπίζει την δεύτερη τίγρη στη φωτογραφία

Εκτός τις ζέβρες διακρίνονται καθαρά στη φωτογραφία υπάρχει και ένα ασβός που είναι κρυμμένος σε κάποιο σημείο της εικόνας.

Μπορείτε να τον εντοπίσετε;

Δείτε πού βρίσκεται ο ασβός στην παρακάτω φωτογραφία.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share