Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας του παρά την καραντίνα και… τραγουδούσε γυμνός

Απίστευτος!

27 Απριλίου 2020 21:06
Αδιανόητο: Ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας του παρά την καραντίνα και… τραγουδούσε γυμνός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητο είναι αυτό που συνέβη στις ΗΠΑ, με έναν άνδρα να ανεβαίνει στην ταράτσα της πολυκατοικίας του παρά την καραντίνα και να τραγουδάγυμνός, με τον «φακό» να τον πιάνει.

Το στιγμιότυπο κατέγραψαν συμπολίτες του από γειτονικά κτήρια που έβλεπαν τον άνδρα να χορεύει γυμνός και πραγματικά δεν πίστευαν στα μάτια τους, με το ΤΜΖ να το δημοσιεύει. Σοκ προκάλεσε, επίσης, ο 26χρονος που ανέβηκε στον 62ο όροφο για να βγάλει selfie.

Όπως μπορείτε να αντιληφτείτε το βίντεο έγινε αμέσως viral και το τραγούδι-θρύλο του Τζιν Κέλι, «Singing in the Rain» ξανά στην μόδα.

Ήταν έτοιμος να βάλει την βέρα στο γάμο του όταν...Ο γαμπρός άρχισε να τρέχει προς την έξοδο της εκκλησίας

Ο γάμος είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να συμβούν και απρόοπτα. Μένει αξέχαστος όπως και να έχει!

Κανείς δεν θέλει μία δυσάρεστη έκπληξη εκείνη τη μέρα, σαν αυτό που συνέβη σε έναν άλλο γάμο όταν ο άνδρας έμαθε ότι η γυναίκα του τον κεράτωνε χρόνια. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε τον τρόμο που βίωσε η νύφη στο βίντεο, Βίκυ, όταν ο γαμπρός έφυγε ξαφνικά από την εκκλησία τρέχοντας ενώ βρισκόντουσαν στα μισά της τελετής.

Και όλα αυτά γιατί είχε ξεχάσει το ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ κανείς να ξεχάσει στον γάμο του. Όχι μόνο η Βίκυ έμεινε άφωνη, αλλά επίσης και ο αδερφός του γαμπρού και ο κουμπάρος, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Βέβαια ο πανικός σταμάτησε γρήγορα όταν όλοι κατάλαβαν πως αυτό ήταν μία φάρσα, στην οποία είχε πάρει μέρος και ο πάστορας της εκκλησίας.

Αφού βγήκε από την εκκλησία τρέχοντας για να πάρει το δαχτυλίδι που υποτίθεται πως είχε ξεχάσει, μία οθόνη ξεδιπλώθηκε στην εκκλησία που άρχισε να δείχνει το τρελό του ‘ταξίδι.’

Μέχρι να γυρίσει πίσω ο γαμπρός, οι καλεσμένοι είχαν πεθάνει στο γέλιο με αυτό που έβλεπαν. Εννοείται πως η γυναίκα του τον συγχώρεσε, αφού στην τελική το χιούμορ του είναι και ένας από τους λόγους που τον ερωτεύτηκε!

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε εάν σας συνέβαινε κάτι τέτοιο;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share