Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Θα σου στείλω SMS κι άντε ψάξε με αν θες…» - Το επικό νέο τραγούδι για τον Νίκο Χαρδαλιά και την Πρωτομαγιά που έγινε viral

Φοβερό!

27 Απριλίου 2020 17:44
«Θα σου στείλω SMS κι άντε ψάξε με αν θες…» - Το επικό νέο τραγούδι για τον Νίκο Χαρδαλιά και την Πρωτομαγιά που έγινε viral
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα νέο επικό τραγούδι κυκλοφορεί στο YouTube κι έχει γίνει viral μεταξύ των Ελλήνων χρηστών, οι οποίοι φαίνεται να έχουν λατρέψει το άσμα, που αφορά τον Νίκο Χαρδαλιά και την… έξοδο της Πρωτομαγιάς.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας ζήτησε να μη διανοηθεί κανείς να βγει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς σε έντονο ύφος και αυτό έδωσε… αφορμή στην «Αγγελική Μαλαγκωνιάρη», όπως είναι το όνομα του λογαριασμού, να του αφιερώσει ένα τραγούδι, σύμφωνα με το οποίο θα του στείλει SMS και αυτός θα την ψάχνει. Χθες (26/4), μια άλλη φοβερή έμπνευση αφορούσε τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Δείτε τους στίχους:

Ρωτάγανε τον Χαρδαλιά
πως κάνουν πασχαλιά
κι έβαλε πρόστιμα διπλά
και μείνανε τα αρνιά.

Χαρδαλια Χαρδαλιά
έρχεται πρωτομαγιά
θα σου στείλω sms
κι άντε ψάξε με αν θες.

Φυλακισμένο μ'έχεις
μα εγώ δε στέκομαι
την κάνω απ' το σπίτι
γιατί τρελαίνομαι.

Στον Μητσοτάκη πέστα
τα πρόστιμα να μπουν
τον Έλληνα στο σπίτι
να κλείσουν δεν μπορούν.

Δείτε το βίντεο:

Έπος: Το νέο τραγούδι για τον Σωτήρη Τσιόδρα στο οποίο… δεν πάμε κόντρα

Οι συμπολίτες μας βρίσκονται σε καραντίνα, ώστε να καταπολεμηθεί ο κορωνοϊός, και για πολλούς ήταν ευκαιρία… δημιουργίας, όπως έγινε με ένα νέο επικό τραγούδι για τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Παναγιώτης Ζωσιμάς «πάτησε» στο τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά» για να δημιουργήσει το δικό του άσμα, που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει τους στίχους: «Ακούμε τον γιατρό τον Τσιόδρα και για αυτό δεν πάμε κόντρα - Μένουμε όλοι στο σπίτι, από Τετάρτη μέχρι Τρίτη», είναι μέρος των στίχων του. Πριν από λίγο, ο κύριος Τσιόδρας μας ενημέρωσε και για τα νέα κρούσματα.

Ο τίτλος της δημιουργίας του είναι «Ο γιατρός (Τσιόδρας) θα μας προσέχει», όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Δείτε το:

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ [ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ] ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ [ ΝΕΟ] ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Posted by Panagiotis Zosimas on Sunday, April 19, 2020

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share