Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζαλιζόταν και πέρναγε πολλές ώρες στην τουαλέτα - Όταν πήγε για ακτινογραφία αυτό που είδε τον έκανε να παγώσει

Απίστευτο!

27 Απριλίου 2020 14:10
Ζαλιζόταν και πέρναγε πολλές ώρες στην τουαλέτα - Όταν πήγε για ακτινογραφία αυτό που είδε τον έκανε να παγώσει

Ζαλιζόταν και πέρναγε πολλές ώρες στην τουαλέτα... Αυτό που έδειξε η ακτινογραφία, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε! Μια απίστευτη ιστορία! Ένας φυλακισμένος στην Ιρλανδία έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να αφαιρεθεί ένα κινητό από το στομάχι του.

Έπειτα από εμετό τεσσάρων ωρών, ο 29χρονος φυλακισμένος, γνωστός για τα κοινωνικά και ψυχιατρικά του προβλήματα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Δουβλίνου, σύμφωνα με τη Daily Mail. 6 ώρες πριν τη μεταφορά στο νοσοκομείο, ο άντρας ανέφερε στο προσωπικό ότι είχε καταπιεί συσκευή κινητού. Συγκλονιστική αληθινή ιστορία: Το μωρό δεν έκλαιγε για δύο χρόνια γιατί...

Μία ακτινογραφία αποκάλυψε κάτι πραγματικά σοκαριστικό, η συσκευή βρισκόταν πάνω από το στομάχι του. Αυτή είναι η πρώτη αναφορά περίπτωσης που ενήλικας καταπίνει κινητό που κατέληξε στο στομάχι του.

Οι γιατροί αρχικά προσπάθησαν να αφαιρέσουν τη συσκευή με γαστρεντερική ενδοσκόπηση, μια μέθοδος που εκτελείται συχνά όταν καταπίνονται αντικείμενα, που όμως δεν έχουν περάσει στο πεπτικό σύστημα. Κατά την ενδοσκόπηση, ένας λεπτός και εύκαμπτος σωλήνας με βιντεοκάμερα και φως εισάγεται στον οισοφάγο για την απομάκρυνση του ξένου αντικειμένου. Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν το κινητό χωρίς να προκαλέσουν βλάβη στον οισοφάγο.

Έτσι χρειάστηκε να γίνει μια τομή στο στομάχι του για να αφαιρεθεί το κινητό. Αυτή η διαδικασία, γνωστή ως λαπαροτομία εφαρμόζεται σε ελάχιστα άτομα που καταπίνουν ένα ξένο αντικείμενο.

Ο φυλακισμένος πήρε εξιτήριο μια εβδομάδα μετά το χειρουργείο και ανάρρωσε πλήρως τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share