Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βρήκε 500 ευρώ παρατημένα σε ένα ΑΤΜ τράπεζας...Αυτό που έκανε στην συνέχεια δεν το περίμενε κανείς

Εσείς τι θα κάνετε στην θέση του;

27 Απριλίου 2020 13:48
Βρήκε 500 ευρώ παρατημένα σε ένα ΑΤΜ τράπεζας...Αυτό που έκανε στην συνέχεια δεν το περίμενε κανείς

Αυτός ο άνδρας βρήκε σε ένα ΑΤΜ ξεχασμένα 500 ευρώ, και θα φανταζόσασταν ότι τα πήρε και έγινε καπνός. Και όμως, η συνέχεια της ιστορίας δεν είναι αυτή.

Υπάρχουν ακόμα καλοί και έντιμοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, παρ'ότι κάποιοι επιδιώκουν να αποσπάσουν με κάθε τρόπο τεράστια χρηματικά ποσά, παραβιάζοντας τραπεζικούς λογαριασμούς ή κλέβοντας κωδικούς πιστωτικών καρτών. Ο Μπόμπι Πουργίαρ, ετοιμαζόταν να χρησιμοποιήσει ένα μηχάνημα ΑΤΜ σε μια τοπική τράπεζα. Όταν πλησίασε όμως, παρατήρησε ότι κάποιος είχε ξεχάσει επάνω 500 ευρώ.

Έτσι, ο Μπόμπι αποφάσισε να κάνει το σωστό και να πάει τα χρήματα μέσα, για να βρουν σε ποιόν ανήκουν. Όταν ο Μπόμπι εξήγησε στον ταμία τι συμβαίνει, εκείνος δεν ήξερε τι να κάνει. Ο διευθυντής της τράπεζας το ίδιο. Έτσι, ο Μπόμπι , πρότεινε να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν ποιος είχε χρησιμοποιήσει το ΑΤΜ πριν από αυτόν, για να του επιστρέψουν τα χρήματα.

Την επόμενη μέρα, ο Μπόμπι έλαβε μια κλήση από την τράπεζα, η οποία είχε βρει τον ιδιοκτήτη των χρημάτων. Ήταν μια 92χρονη ηλικιωμένη γυναίκα που την έλεγαν Έντιθ και ήταν πραγματικά πολύ ευγνώμων που ο Μπόμπι της είχε επιστρέψει τα χρήματα.

Μίλησαν μαζί και η γυναίκα θέλησε να ανταμείψει τον Μπόμπι για την καλή του πράξη, δίνοντάς του 20 ευρώ, αλλά εκείνος φυσικά αρνήθηκε.

Ο Μπόμπι , αφού σκέφτηκε το πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα αυτή η γυναίκα με 500 ευρώ το μήνα, πήρε τηλέφωνο στην τράπεζα για να μεταβιβάσει 200 ευρώ από το λογαριασμό του σε εκείνη. Όλοι στην τράπεζα εντυπωσιάστηκαν με την ιδέα του και έτσι αποφάσισαν να μεταβιβάσουν στο λογαριασμό της Έντιθ 500 ευρώ σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Ο Μπόμπι , έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι προσκλήθηκε από την Έντιθ για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Αυτή η ιστορία, μας δείχνει το πώς η εντιμότητα και μια μικρή πράξη καλοσύνης μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που το χρειάζεται.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share