Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να καθαρίσει τον καναπέ του - Αυτό που είδαν όμως τους έκανε να παγώσουν

Απίστευτο!

27 Απριλίου 2020 11:59
Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να καθαρίσει τον καναπέ του - Αυτό που είδαν όμως τους έκανε να παγώσουν

Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να καθαρίζει τον καναπέ του, όμως σίγουρα δεν φανταζόταν σε καμία περίπτωση αυτό που αντίκρισαν στον καναπέ τους!

'Οταν ο άντρας αποφάσισε να γυρίσει τον καναπέ για να τον καθαρίσει είδε κάτι πολύ περίεργο που έμοιαζε με ποντίκι!

Ενώ τα περισσότερα τρωκτικά τρυπώνουν συνήθως για να βρουν φαγητό αυτό όπως φαίνεται ήθελε να απλώς να παίξει κρυφτό.
Το ζευγάρι της Βόρειας Καρολίνας που ήθελε απλά να καθαρίσει το σπίτι του σοκαρίστηκε όταν βρήκε ένα τρωκτικό κρυμμένο στον καναπέ του.

Παρακολουθήστε το βίντεο που έκανε τον γύρω του διαδικτύου και έγινε viral, αφού ο μικροσκοπικός απρόσμενος φίλος τρομοκράτησε για τα καλά το ζευγάρι.
Μετά από λίγο κάλεσαν τους αστυνομικούς οι οποίοι μετά από πολλή προσπάθεια χρησιμοποίησαν μια σκούπα για να βγάλουν το τρωκτικό από το σπίτι!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η New York Post!

Αυτή η γιαγιά έκανε ένα απίστευτο κόλπο με το οποίο ''έκρυψε'' την ηλικία της

Αυτή η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε ένα απίστευτο κόλπο με το οποίο ''έκρυψε'' την ηλικία της και κανείς δεν το πήρε είδηση.

Η συγκεκριμένη γιαγιά ''έκλεψε'' «12 μήνες» και έδωσε μια πιο φρέσκια εικόνα στην εμφάνισή της με μια μόνο ταινία!

«Θα βάλουμε μια ταινία από τα φρύδια σας και θα σηκώσουμε με αυτό τον τρόπο», αστειεύτηκε η 65χρονη Tricia σε αυτό το βίντεο εκμάθησης από τη Σκωτία. Ωστόσο αν εσείς θέλετε να φροντίσετε το δέρμα και το πρόσωπό ασας σας έχουμε την πιο φυσική και δραστική λύση που δεν είναι άλλη από την φυσική μάσκα προσώπου.

"Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ταινία ''Scotch'' γιατί κάνει πραγματικά θαύματα." Μπορεί να είναι για μια διαφορετική χρήση, αλλά η δράση της τραβώντας το δέρμα λειτουργεί εκπληκτικά καλά για να μου κάνει εντελώς νεανικό το δέρμα μου «τέλειο στόμα», « αψεγάδιαστο λαιμό» και άλλων περιοχών με ρυτίδες.

Η γυναίκα βρήκε μια πατέντα και αποφάσισε να τη μοιραστεί στο διαδίκτυο με το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η New York Post!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share