Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η γιαγιά έκανε ένα απίστευτο κόλπο με το οποίο ''έκρυψε'' την ηλικία της

Τρομερή πατέντα

27 Απριλίου 2020 10:59
Αυτή η γιαγιά έκανε ένα απίστευτο κόλπο με το οποίο ''έκρυψε'' την ηλικία της

Αυτή η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε ένα απίστευτο κόλπο με το οποίο ''έκρυψε'' την ηλικία της και κανείς δεν το πήρε είδηση.

Η συγκεκριμένη γιαγιά ''έκλεψε'' «12 μήνες» και έδωσε μια πιο φρέσκια εικόνα στην εμφάνισή της με μια μόνο ταινία!

«Θα βάλουμε μια ταινία από τα φρύδια σας και θα σηκώσουμε με αυτό τον τρόπο», αστειεύτηκε η 65χρονη Tricia σε αυτό το βίντεο εκμάθησης από τη Σκωτία. Ωστόσο αν εσείς θέλετε να φροντίσετε το δέρμα και το πρόσωπό ασας σας έχουμε την πιο φυσική και δραστική λύση που δεν είναι άλλη από την φυσική μάσκα προσώπου.

"Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ταινία ''Scotch'' γιατί κάνει πραγματικά θαύματα." Μπορεί να είναι για μια διαφορετική χρήση, αλλά η δράση της τραβώντας το δέρμα λειτουργεί εκπληκτικά καλά για να μου κάνει εντελώς νεανικό το δέρμα μου «τέλειο στόμα», « αψεγάδιαστο λαιμό» και άλλων περιοχών με ρυτίδες.

Η γυναίκα βρήκε μια πατέντα και αποφάσισε να τη μοιραστεί στο διαδίκτυο με το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η New York Post!

Αυτή η γιαγιά πήρε την απόφαση να αλλάξει μαζί με τον σύζυγό της μετά από 33 χρόνια γάμου - Το αποτέλεσμα; Να μην αναγνωρίσει ο ένας τον άλλο

Αποφάσισαν να αλλάξουν και οι δύο μετά από 33 χρόνια γάμου με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίσει ο ένας τον άλλον

Την απόλυτη μεταμόρφωση της 15ετίας έκανε ένας κομμωτής σε ένα ζευγάρι και μετά από 33 χρόνια γάμου δεν γνώρισαν ο ένας τον άλλον! Βέβαια τέτοιες μεγάλες αλλαγές δεν είναι οι μόνες, θυμηθείτε και αυτήν την γυναίκα που μετά την αλλαγή δνε την γνώρισαν ούτε τα παιδιά της.

Ακόμη μια εκπληκτική μεταμόρφωση γίνεται σε μία γυναίκα η οποία δεν είχε βάψει ποτέ τα γκρίζα της μαλλιά και μετά το makeover δεν την αναγνώρισε ούτε η αδερφή της!

Πριν κάνουν το makeover, το ζευγάρι σε συνέντευξη του εξηγεί πώς ξεκίνησε η σχέση τους πριν από πολλά χρόνια. Προφανώς, ο σύζυγος ήταν λίγο καζανόβας πριν γνωρίσει την Τζέιν.

Όταν εκείνος της πρότεινε να βγουν ραντεβού, εκείνος ήταν ακόμα στο Λύκειο και όταν άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού η Τζέιν ήταν φοιτήτρια.

Ο Makeover Guy τους χάρισε μια εκπληκτικά νέα εμφάνιση. Δείτε την φοβερή μεταμόρφωση του ζευγαριού στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share