Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η γυναίκα αποφάσισε να μετακομίσει στο γκαράζ της - Μόλις δείτε την ανακαίνιση που του έκανε θα το ζηλέψετε!

Ονειρικό!

27 Απριλίου 2020 09:53
Αυτή η γυναίκα αποφάσισε να μετακομίσει στο γκαράζ της - Μόλις δείτε την ανακαίνιση που του έκανε θα το ζηλέψετε!

Ποιος είπε πως για να γίνει ένα σπίτι ονειρεμένο χρειάζονται μεγάλοι χώροι και πολλά έξοδα; Όπως αποδεικνύεται από την ανακαίνιση που έκανε αυτή η γυναίκα στο γκαράζ της μπορείς να αποκτήσεις ένα ονειρεμένο σπίτι με ελάχιστα έξοδα, μπόλικη φαντασία και καλή διάθεση! Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ανακαίνιση που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, δείτε την ολική μεταμόρφωση που έκανε μια οικογένεια σε ένα υπόγειο.

Η σχεδιάστρια Γουίτνει Μόρις αποφάσισε με τον σύντροφό της να μετακομίσουν σε ένα γκαράζ. Πρόκειται για ένα κτίσμα, το οποίο έχει εμβαδόν τριάντα τέσσερα τετραγωνικά μέτρα. Το συγκεκριμένο κτίσμα χρησιμοποιούνταν το 1920 σαν αυτόνομο γκαράζ. Το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει και μέχρι σήμερα δεν το έχει μετανιώσει!

Όπως βλέπετε, οι μεγάλες πόρτες που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν σαν είσοδος για αυτοκίνητα και φορτηγάκια έχουν μετατραπεί σε παράθυρα που αφήνουν το φως του ήλιου να μπαίνει μέσα στο σπίτι. Αυτό το γραφείο είναι ο χώρος όπου δουλεύει η Μόρις και το έχει κάνει μικρό για να εξοικονομεί χώρο.

Ο καθρέφτης στον τοίχο κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος αντανακλώντας το φως. Ακόμα και αν το σπίτι σας δεν είναι μικρό, αυτό το κόλπο είναι τέλειο για κάθε δωμάτιο!

Το σαλόνι μετατρέπεται σε τραπεζαρία προσθέτοντας απλά ένα τραπεζομάντιλο στο τραπέζι.

Η κουζίνα φτιάχτηκε στο πίσω μέρος και ο γωνιακός καναπές βοηθά στον διαχωρισμό των δύο χώρων χωρίς να τους κλείνει.

Το δωμάτιο είναι χωριστό από το υπόλοιπο σπίτι και έχει πολλά ράφια που προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Φαίνεται ότι τα σκυλάκια το εγκρίνουν.

Το σπίτι διαθέτει ακόμα και αυλή, με πολλά φυτά και φωτάκια που δίνουν μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Φαίνεται το τέλειο μέρος για μια ζεστή βραδιά.

Το μικροσκοπικό σπίτι της Μόρις είναι απόδειξη ότι δεν χρειάζεται ένας μεγάλος χώρος για ένα έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Με προσεκτικό σχεδιασμό, ακόμα και ένα μικροσκοπικό σπίτι θα φαίνεται πολυτελές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share