Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Σοκ προκάλεσε αυτός ο 26χρονος που ανέβηκε στον 62ο όροφο για να βγάλει selfie- Δυστυχώς ήταν η τελευταία του

Ανατριχιάσαμε!

27 Απριλίου 2020 09:37
Σοκ προκάλεσε αυτός ο 26χρονος που ανέβηκε στον 62ο όροφο για να βγάλει selfie- Δυστυχώς ήταν η τελευταία του
Από Άννα Πανταζή

Ένας 26χρονος άντρας από την Κίνα βρήκε τραγικό θάνατο αφού έπεσε από ένα κτίριο 62 ορόφων όταν να βγάλει σέλφι στην ταράτσα πήγε στραβά. Αυτό το γεγονός ίσως σας θυμίσει και αυτόν τον άντρα που βρήκε μοιραίο θάνατο από ελέφαντα για μία φωτογραφία!

Ο Wu Yongning θεωρούσε τον εαυτό του τον πρώτο rooftopper της Κίνας και συχνά έκανε παρόμοια νούμερα σε διάφορα κτίρια για τους θαυμαστές του.

Στην ιστοσελίδα που έκανε live-streaming, Volcano, είχε ανεβάσει πάνω 300 βίντεο και είχε πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους. Μέσα από τα βίντεο του έβγαλε γύρω στα $8300 για όσα έκανε.

Προηγουμένως, ο Wu έπαιζε σαν ηθοποιός σε Κινέζικες ταινίες πριν αποφασίσει να δώσει στο video blogging μια ευκαιρία πέρυσι. Μέσα σε μόλις 10 μήνες, είχε ένα πιστό κοινό στο διαδίκτυο και κατάλαβε πως μπορούσε να βγάλει πολλά περισσότερα χρήματα από πριν.

Οι θαυμαστές του λάτρευαν τα τρομακτικά του βίντεο, οπότε και εκείνος ταξίδευε στην χώρα και σκαρφάλωνε στα πιο ψηλά κτίρια κάνοντας ακροβατικά για να μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην οικογένειά και τον εαυτό του.

Τον Ιούλιο, είχε κάνει έλξεις σε ένα μονοπάτι με 1,000 μέτρα υψόμετρο στην Zhangjiajie. Έγινε ένα από τα πιο γνωστά κατορθώματά του και ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο την μέρα που πέθανε.

 άντρας ανέβηκε στον 62ο όροφο για slefie

Στις 8 Νοεμβρίου, ο Wu ανέβηκε στο 62όροφο Huayuan International Centre στην Changsha. Μόνο οι πρώτοι 44 όροφοι είναι προσβάσιμοι από το γενικό κοινό, οπότε πρέπει να σκαρφάλωσε σχεδόν 20 ορόφους για να φτάσει στην κορυφή.

Είχε βάλει μία κάμερα στην άλλη μεριά της ταράτσας για να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του να κάνει έλξεις όταν συνέβη το αδιανόητο. Γλίστρησε και βρήκε τραγικό θάνατο. Το σώμα του βρέθηκε από έναν καθαριστή παραθύρων σε μία ταράτσα πιο χαμηλά.

Δυστυχώς, πέθανε εκείνη την μέρα αλλά πέρασε μία εβδομάδα μέχρι η οικογένειά του να επιβεβαιώσει τον θάνατό του. Οι ακόλουθοι του στο διαδίκτυο είχαν ανησυχήσει γιατί είχε πάνω από ένα μήνα να ανεβάσει κάποιο βίντεο.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share