Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτή η τίγρης ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα καβγά - Αυτό που έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά δεν το περίμενε κανείς

Σοκαριστικό!

24 Απριλίου 2020 18:45
Αυτή η τίγρης ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα καβγά - Αυτό που έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά δεν το περίμενε κανείς

Κανείς δεν περίμενε την κατάληξη ενός καβγά μέσα σε ένα ζωολογικό κήπο στον οποίο βρισκόταν μάρτυρας μια τίγρης.

Το ζευγάρι είχε επισκεφθεί ένα ζωολογικό πάρκο στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να κυκλοφορούν με το όχημα τους ανάμεσα στα άγρια ζώα. Ξαφνικά το ανδρόγυνο άρχισε να διαπληκτίζεται με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανοίξει την πόρτα και να βγει έξω από το αυτοκίνητο ενώ συνέχισε να καβγαδίζει με τον σύζυγό της και να φωνάζει.

Αν και οι αρχές προειδοποιούν τους επισκέπτες του πάρκου να μην εγκαταλείπουν ποτέ τα οχήματά τους, η άτυχη γυναίκα δεν υπάκουσε στις εντολές με αποτέλεσμα μια τίγρης να της επιτεθεί και να την σύρει δεκάδες μέτρα μακριά. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε ένα τέτοιο σοκαριστικό θέαμα, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης πετάχτηκε από το δάσος!

Η δεύτερη γυναίκα που συνόδευε το ζευγάρι και ο άνδρας ,όταν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί προσπάθησαν να σώσουν τη γυναίκα, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς μια δεύτερη τίγρης άρπαξε το σώμα της γυναίκας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Οι φύλακες του πάρκου, έσπευσαν όσον το δυνατόν ταχύτερα στο σημείο του συμβάντος, αλλά ήταν ήδη αργά. Μετά το τραγικό περιστατικό, το πάρκο έκλεισε για τους επισκέπτες.

Δείτε το βίντεο που "κόβει την ανάσα":

Μια λευκή τίγρη συναντάει μια διαφορετικού είδους σε ζωολογικό κήπο - Η αντίδρασή της θα σας εκπλήξει

Τι συμβαίνει όταν μια τίγρης συναντάει μια διαφορετικού είδους, μια λευκή, σε έναν ζωολογικό κήπο; Σίγουρα δεν περιμένετε να δείτε αυτό που ακολούθησε.

Για να καταλάβουμε την διαφορά μεταξύ τους πρέπει να σημειώσουμε ότι η τίγρης είναι το μεγαλύτερο και βαρύτερο μέλος της οικογένειας των γατών. Τα αρσενικά μερικών φτάνουν σε μήκος 3 μέτρα και έχουν βάρος πάνω από 300 κιλά. Οι τίγρεις μπορούν να δουν τέλεια στο σκοτάδι, και σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορούν να διακρίνουν τα χρώματα.

Οι τίγρεις της Βεγγάλης, δηλαδή η λευκή τίγρης, και του Αμούρ είναι οι μεγαλύτερες στο είδος τους. Τα μεγέθη αυτών των μπορούν να φτάσουν τα 2,5-2,9 μέτρα σε μήκος (χωρίς την ουρά) και το βάρος αυτού του είδους φτάνει τα 275-320 κιλά. Το ύψος της τίγρης στο ακρώμιο είναι 1,15 μ.

Θα περιμένετε να δείτε μια μάχη μεταξύ τους, σαν αυτή που δέχθηκε ένα άτυχο σκυλάκι, αλλά στην πραγματικότητα τα δύο αιλουροειδή συνήθισαν το ένα το άλλο, και ξεκίνησαν να παίζουν. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share