Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα δακρύσετε: Δείτε την συγκινητική στιγμή όπου ετοιμοθάνατος παππούς χαιρετάει για τελευταία φορά τον σκύλο του

Η αντίδραση του σκύλου θα σας λυγίσει

24 Απριλίου 2020 07:16
Θα δακρύσετε: Δείτε την συγκινητική στιγμή όπου ετοιμοθάνατος παππούς χαιρετάει για τελευταία φορά τον σκύλο του

Ίσως μια από τις πιο δυνατές στιγμές είναι αυτή όταν ένας παππούς που δεν έχει πολλή ζωή ακόμα χαιρετάει για τελευταία φορά τον σκύλο του

Μια στιγμή, που φέρνει δάκρυα στα μάτια, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας βλέπει τον πιστό του φίλο. Το γεγονός κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπως ακριβώς είχε κάνει και αυτός ο σκύλος που βρέθηκε στην κηδεία του αφεντικού του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας και ήξερε πως δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά του. Η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει για τελευταία φορά τον αγαπημένο του σκύλο.

Το προσωπικό δεν μπορούσε να του το αρνηθεί και επέτρεψε στην οικογένεια του 70χρονου να φέρει τον σκύλο στο δωμάτιό του.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Facebook η εγγονή του Ashley. Προσωπικό και οικογένεια δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ο ηλικιωμένος βγάζει τη μάσκα οξυγόνου για να χαιρετίσει και να μιλήσει για τελευταία φορά στον πιστό του φίλο και ο σκύλος φαίνεται να καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που βλέπει τον ιδιοκτήτη του.

Λίγη ώρα μετά τη συνάντησή τους ο άνδρας έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με την Daily Mail!

Θα δακρύσετε κι εσείς: Πονεμένος σκύλος πλημμυρίζεται από δάκρυα - Όταν μάθετε τον λόγο θα κλάψετε κι εσείς

Πονεμένος σκύλος κλαίει κανονικά, όταν μάθετε τον λόγο θα κλάψετε κι εσείς σίγουρα!

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ο σκύλος που κλαίει μετά από διάσωση» και δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Το video που θα σε ευαισθητοποιήσει.

Αυτό το Golden κλαίει από χαρά, από ανακούφιση αφού μόλις διασώθηκε από ακτιβιστές και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Οι ακτιβιστές έχαναν ένα σκύλο που είχε χαθεί ανάμεσα σε πολλά κλειδωμένα σκυλιά σε ένα “καταφύγιο”, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε συγκινητικές ιστορίες με σκύλους, θυμηθείτε και τον σκύλο που περιμένει υπομονετικά τον ιδιοκτήτη του έξω από το νοσοκομείο

Τα σκυλάκια ήταν “αποθηκευμένα” προκειμένου να πουληθούν στην αγορά για το κρέας τους, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.

Για να μην καταλήξουν στην αγορά, η ομάδα έδωσε μερικά χρήματα προκειμένου αυτά τα ζώα να αφεθούν ελεύθερα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Dongfang του Knming στην Κίνα, προκειμένου να τα εξετάσει ένας κτηνίατρος πριν δοθούν για υιοθεσία.

Η απαράδεκτη είδηση ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων και το video που ήρθε στη δημοσιότητα έγινε viral.

Δυστυχώς, πολλά σκυλιά πωλούνται στη αγορά για το κρέας τους και ακόμα περισσότερα καταλήγουν εγκαταλελειμμένα και αδέσποτα. Αυτό το Golden Retriever κλαίει από ευγνωμοσύνη ή χαρά και δεν είναι το μόν

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share