Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ένας 22χρονος έβγαζε φωτογραφίες μια αρκούδα που είδε στο δάσος - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας σοκάρει

Αδιανόητο!

23 Απριλίου 2020 15:06
Ένας 22χρονος έβγαζε φωτογραφίες μια αρκούδα που είδε στο δάσος - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας σοκάρει

Ένας 22χρονος από το Νιου Τζέρσει θεώρησε μεγάλη τύχη που πέτυχε μια αρκούδα ελεύθερη στο δάσος ενώ εκείνος περπατούσε με τους φίλους του κι έτσι αποφάσισε να τη βγάλει μερικές φωτογραφίες. Οι αρκούδες σίγουρα δεν είναι και από τα πιο φιλικά και κοινωνικά ζώα, πόσο μάλλον όταν σε δουν ξαφνικά στο χώρο τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα θεωρηθείς εχθρός, για παράδειγμα δείτε εδώ την αντίδραση μιας αρκούδας όταν ένας άντρας την πλησίασε για να βγάλει μαζί της μια selfie.

Ο νεαρός και οι φίλοι του βρίσκονταν σε απόσταση 30 μέτρων από την αρκούδα κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας τους στο δάσος. Νομίζοντας πως είναι ασφαλής, άρχισε να τη φωτογραφίζει.

Η αρκούδα όμως άρχισε να τρέχει κατά πάνω τους και σκότωσε τον άτυχο νεαρό. Αστυνομικοί την βρήκαν και την πυροβόλησαν στον ώμο και το σαγόνι αφήνοντάς τη νεκρή. Στο στομάχι της αρκούδας βρέθηκαν αργότερα ρούχα, καθώς και ανθρώπινο κρέας και τρίχες του άτυχου νεαρού.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία που τράβηξε ο 22χρονος πριν χάσει η ζωή του:

Επική μάχη: Τίγρης εναντίον αρκούδας! Ποιος κερδίζει;

Η μάχη της αρκούδας με μία τίγρη σε εθνικό πάρκο της Ινδίας κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ καθηλώνει με την ένταση και την κτηνώδη εξέλιξή της.

Mία σπάνια μονομαχία και μάλιστα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν οι διάφοροι φυσιοδίφες και λάτρεις της άγριας ζωής, καθώς 2 από τους κορυφαίους θηρευτές στον κόσμο, αναμετρήθηκαν για την κυριαρχία σε ποτάμι της ινδικής ενδοχώρας.

Ο λόγος για την τίγρη της Βεγγάλης και την ινδική αρκούδα που αποζημίωσαν στο έπακρο τους φανατικούς ανάλογων σπάνιων θεάσεων.

Η αμφίρροπη αναμέτρηση καταγράφηκε σε όλη της την διάρκεια από τον κινηματογραφικό φακό των υπαλλήλων του πάρκου άγριας ζωής Tadoba National Park της Ινδίας, ενώ εκτυλίχθηκε σε θρίλερ καθώς κανένας μονομάχος δεν παρέδωσε εύκολα τα όπλα του.

Φαβορί της αναμέτρησης ήταν η τίγρης λόγω μεγέθους όσο και λόγω οπλοστασίου, όμως το κουράγιο, η επιμονή αλλά και το πυκνό τρίχωμα της αρκούδας στάθηκε σωτήριο από τα δαγκώματα του κορυφαίου θηρευτή της Ασίας.

Παρ' ότι η τίγρης διατηρούσε το πλεονέκτημα σχεδόν καθ΄όλη τη διάρκεια της μάχης, εντούτοις η αρκούδα κατάφερε να γυρίσει υπέρ της την κατάσταση και να εκδιώξει την αντίπαλό της, κερδίζοντας έτσι τη δροσιά της όχθης του ποταμού, που παρέμεινε η κυριάρχη της περιοχής.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share