Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κόψετε τα νύχια του σκύλου στο σπίτι - Το κατέγραψε με κάμερα και έγινε viral

Θα σας λύσει τα χέρια

23 Απριλίου 2020 10:52
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κόψετε τα νύχια του σκύλου στο σπίτι - Το κατέγραψε με κάμερα και έγινε viral
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ιδιοκτήτρια σκύλου έχει δημοσιεύσει τον εφευρετικό της τρόπο για να αποσπάσει την προσοχή των κατοικίδιων ζώων, ώστε να μπορείτε να κόψετε τα νύχια τους και να τα καλλωπίσετε στο σπίτι. Δείτε τον στο Athensmagazine.gr

Ο τρόπος αυτός γίνεται με το τύλιγμα του κεφαλιού σας και με την προσκόλληση της μεμβράνης, στην οποία έχετε αλείψει πάνω φυστικοβούτυρο. Η Λίντς Σέλντον, νοσοκόμα της ICU από το Pismo Beach της Καλιφόρνιας, δημοσίευσε ένα βίντεο από το ωραίο κόλπο της στο λογαριασμό της στο Tik Tok και έκτοτε ονομάστηκε «ιδιοφυΐα».

Το χρήσιμο hack έρχεται καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις περιποίησης σκύλων παραμένουν κλειστές λόγω των κανόνων κοινωνικής απόστασης και της καραντίνας, που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός. Μάλιστα μπορείτε να δείτε εδώ πώς να απομακρύνετε βακτήρια και να κρατήσετε τον σκύλο σας καθαρό και υγιή.

Στην αρχή του βίντεο, με τίτλο «χρειάζεστε βοήθεια για να κόψετε τα νύχια των σκύλων σας; Έχω την λύση, " η ιδιοκτήτρια του σκύλου τυλίγει ταινία γύρω από το κεφάλι της και αρχίζει να βάζει ένα κουτάλι σε μια κατσαρόλα με φυστικοβούτυρο και το απλώνει στο μέτωπό της.

Γρήγορα κλείνει τα ανοικτά συρτάρια, λέγοντας: "Αυτό το φυστικοβούτυρο δεν έχει ξυλιτόλη πριν όλοι σας φρικάρετε." Η ξυλιτόλη είναι ένα τεχνητό γλυκαντικό που χρησιμοποιείται συχνά σε τρόφιμα για να διατηρήσει το προϊόν χωρίς ζάχαρη, αλλά είναι τοξικό για τους σκύλους, ακόμη και σε μικρές ποσότητες.

Συνεχίζει να μιλάει στην κάμερα και ένας άντρας στο παρασκήνιο, που ακούγεται μπερδεμένος, μπορεί να ακουστεί να λέει «τι διάολο κάνεις;» καθώς η γυναίκα αρχίζει να γελάει και γυρίζει την κάμερα για να δείξει το πρόσωπό του.

Την αποκαλεί «σκύλο» και τότε η κυρία Σέλτον απαντά αστεία: «Ω μοιάζω με σκύλο, πρόκειται να μοιάσω με ιδιοφυΐα». Το βίντεο βλέπουμε την αφεντικίνα που γονατίζει μπροστά από το γκρίζο σκυλί της Schmidt με το περιτύλιγμα γύρω από το κεφάλι και το νυχοκόπτη στο χέρι.

Η Σέλτον πρέπει να σηκώσει το κεφάλι του σκύλου προς το φυστικοβούτυρο αρκετές φορές προτού εκείνος το παρατηρήσει και αρχίσει να το γλείφει, αγνοώντας τα νύχια. Ο σκύλος είναι τόσο συγκεντρωμένος στη γλυκιά απόλαυση που δεν το παρατηρεί καθώς σηκώνει το πόδι του ενώ του μιλάει λέγοντας «Ω, αυτό είναι καλό » και αρχίζει να αποσπάται γρήγορα.

Ο άλλος σκύλος της Murphy παρακολουθεί και φαίνεται πρόθυμος να συμμετάσχει στη συνεδρία σκυλιών πεντικιούρ. Η κυρία Σέλτον είπε ότι δεν είχε προσπαθήσει ποτέ να τον ξεγελάσει, αλλά ήξερε ότι θα λειτουργούσε γιατί ο σκύλος είναι «φαγανός».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share