Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Για 4 μήνες ήταν εκατομμυριούχος και δεν το ήξερε - Το «ορφανό» τυχερό δελτίο των 1.600.000 ευρώ

Απίστευτη ιστορία

22 Απριλίου 2020 22:09
Για 4 μήνες ήταν εκατομμυριούχος και δεν το ήξερε -  Το «ορφανό» τυχερό δελτίο των 1.600.000 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τους τελευταίους 4 μήνες κουβαλούσε 1.600.000 ευρώ επάνω της χωρίς να το ξέρει. Είχε το τυχερό δελτίο στην τσάντα της μέχρι που αποφάσισε να ελέγξει μήπως και κέρδισε τίποτα. Επίσης, ένα αδιανόητο περιστατικό, όπως με τον άνδρα που αγόρασε ενυδρείο και «πάγωσε» με αυτό που είδε, έλαβε τόπο στις ΗΠΑ, αφού άνδρας που κέρδιζε με το τυχερό του δελτίο 92.000 ευρώ, δηλαδή 100 χιλιάδες δολάρια, έκανε κάτι απίστευτο.

«Το δελτίο ήταν στο πορτοφόλι μου για τέσσερις μήνες», λέει η γυναίκα. «Δε βιαζόμουν να το δω αν κερδίζει», αναφέρει με χιούμορ η υπερτυχερή, ενώ παραδέχεται πως πραγματικά σοκαρίστηκε από την επιτυχία της.

Μάλιστα, η φίλη της, που της χάρισε το δελτίο, θα έχει μερίδιο από τα κέρδη του δελτίου, όπως ανέφερε η γυναίκα από την Αυστραλία.

«Είμαι σε καραντίνα στο σπίτι αυτή τη στιγμή, οπότε θα έχω πολύ καιρό να σκεφτώ τι θα τα κάνω, αλλά σκέφτομαι ότι θα τα μοιραστώ με την οικογένειά μου», αναφέρει η γυναίκα για τα υπόλοιπα λεφτά, στη διοργανώτρια εταιρεία της λοταρίας.

Τράβαγε βίντεο στο Tik Tok και ξαφνικά συνέβη κάτι ανατριχιαστικό... (Video)

Ένας άνδρας τράβαγε ένα βίντεο στο Tik Tok ενώ χόρευε συνέβη όμως κάτι ανατριχιαστικό στη συνέχεια... Ενώ με την ευκαιρία δείτε και τα 5+1 κορυφαία των τελευταίων ημερών.

Όσοι είδαν το βίντεο όμως, παρατήρησαν πως πίσω στις σκάλες εμφανίζεται για λίγο, μία ανατριχιαστική φιγούρα που κανείς δεν ξέρει τι είναι. Ούτε και ο ίδιος, όπως υποστήριξε, καθώς στο σπίτι μένει ολομόναχος.

Δείτε το βίντεο που προκαλεί σοκ:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share