Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Διαλέξτε ένα από τα 7 ζώα - Θα σας δείξει την σκοτεινότερη πτυχή της προσωπικότητάς σας

Δείτε αναλυτικά

21 Απριλίου 2020 17:15
Διαλέξτε ένα από τα 7 ζώα - Θα σας δείξει την σκοτεινότερη πτυχή της προσωπικότητάς σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τεστ προσωπικότητας που θα σας αποκαλύψει την κρυμμένη σκοτεινή πτυχή του εαυτό σας, και θα σας σοκάρει σίγουρα με το αποτέλεσμα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε ασυνείδητα ένα από τα 7 αυτά ζώα.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω σ ‘αυτό και το μυαλό μας κατευθύνει προς αυτά τα πράγματα. Για παράδειγμα, ένα άτομο που είναι εσωστρεφής θα παρατηρήσει πρώτα μια ήσυχη γωνιά ακόμα κι αν γίνεται ένα πάρτι στο ίδιο δωμάτιο.

Μπορείτε να κάνετε ακόμα ένα τεστ προσωπικότητας εδώ, αλλά δεν θα σου αποκαλύψει την σκοτεινή αλήθεια. Εδώ, σας προσκαλούμε να επιλέξετε το ζώο (τα πουλιά και τα θηλαστικά είναι κατώτερα στο ζωικό βασίλειο) που σας προσελκύει περισσότερο όταν κοιτάζετε αυτή την εικόνα και θα σας πούμε γιατί σας ελκύει αυτό το συγκεκριμένο ζώο, αποκαλύπτοντάς σας μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σκοτεινής σας πλευράς.

Λοιπόν, επιλέξτε ένα...Αν η επιλογή σας είναι:

#1 Λύκος

Ο λύκος είναι η αγάπη της νύχτας, ένας σύμμαχος του σκότους και ένα παιδί του ίδιου του δαίμονα. Αλλά η αλήθεια εἰναι, ότι ένας λύκος δεν βλάπτει ποτέ εκτός αν απειλείται πρώτα, ποτέ δεν επιτίθεται αν δεν προκληθεί και ποτέ δεν σκοτώνει εάν δεν χρειάζεται.

Μοναχικός από τη φύση του, είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη ζώα που υπάρχουν, πάντα κρύβεται μέσα στις σκιές, περιμένοντας τα θύματά του να έρθουν μέσα στην εμβέλειά του, ώστε να μπορεί να τα χτυπήσει και να σκοτώσει.

Αν ο λύκος ήταν το ζώο που σας προσέλκυσε, οι πιθανότητες είναι ότι η προσωπικότητά σας είναι τόσο περίπλοκη, μυστήρια και σκοτεινή όσο ο λύκος. Εσείς, όπως ο λύκος, ποτέ δεν επιτίθεστε χωρίς να σας προκαλέσουν και είστε ήπιοι στη ζωή, αλλά μπορείτε να γίνετε σκληροί αν σας ωθήσουν στα άκρα. Όταν απειλείστε, δεν αντιδράτε, περιμένετε τη σωστή στιγμή.

Σχεδιάζετε την επίθεσή σας με υπομονή και ακρίβεια και όταν ο αντίπαλός σας είναι σίγουρος ότι είναι ασφαλής, απελευθερώνετε τη μανία σας.

Αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι όταν σας κοιτούν είναι ότι είστε αβλαβείς και ότι μπορούν να επωφεληθούν από εσάς, αλλά όταν υπάρχουν απειλές ή προκλήσεις, ενεργείτε γρήγορα και έξυπνα. Η αφοσίωσή σας, όπως ο λύκος, είναι για πάντα όπως και η οργή σας όταν δεν μπορείτε να ανεχτείτε κάτι.

#2 Νυχτερίδα

Τι πιστεύετε ότι φοβάται ο Μπάτμαν; Τις νυχτερίδες, φυσικά. Υπάρχει κάτι στις νυχτερίδες που δεν έχει εμπνεύσει μόνο έναν χαρακτήρα όπως τον Μπάτμαν, αλλά και τον Κόμη Δράκουλα.

Υπάρχει κάτι εγγενώς σκοτεινό γύρω από αυτά τα πλάσματα της νύχτας που εξαφανίζονται από το φως της ημέρας, κρέμονται από την οροφή στις σκοτεινές σπηλιές τους και κοιτάζουν τον κόσμο ανάποδα.

Εάν η νυχτερίδα ήταν το ζώο της επιλογής σας, τότε έχετε μια σύνθετη προσωπικότητα που αποτελείται από πολλαπλά στρώματα. Αρχικά, ο κόσμος δεν είναι ποτέ μαύρος και άσπρο για εσάς, ζείτε στη γκρίζα ζώνη της ζωής.

Δεν περιορίζεστε από τις ηθικές ανησυχίες της κοινωνίας και ποτέ δεν συμμορφώνεστε, ότι και να γίνει. Ο τρόπος που βλέπετε τον κόσμο είναι διαφορετικός από τους άλλους. Τα πάντα, από την αίσθηση του χιούμορ σας μέχρι τις απόψεις σας για τη ζωή τείνουν προς την σκοτεινότερη πλευρά.

Αυτό είναι κάτι που σας κάνει να ξεχωρίζετε, καθώς δεν μπορούν όλοι να δουν όλες τις αποχρώσεις του κόσμου όπως εσείς. Είστε σκεπτικιστής και δεν εμπιστεύεστε εύκολα.

Η αλήθεια είναι έχετε μια προσωπικότητα που σας βοήθησε να μεγαλώσετε πέρα από τις αποχρώσεις του σωστού και λάθους, πέρα από το καλό και το κακό.

#3 Κοράκι

Ο Έντγκαρ Ἀλλαν Πόε ήξερε ακριβώς για τι έγραφε όταν επέλεξε το κοράκι ως μούσα του και έγραψε «Το Κοράκι». Τα κοράκια από πάντα συνδέονταν με σκοτεινούς οιωνούς και τον θάνατο.

Αυτά τα πουλιά, τόσο σκοτεινά όσο και η ίδια η νύχτα, είναι γνωστά ως προάγγελος του θανάτου και της καταστροφής και ακόμη και το περιληπτικό ουσιαστικό για τα κοράκια είναι «έλλειψη καλοσύνης». Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι είναι έξυπνα πουλιά, μπορούν να μιμηθούν την ανθρώπινη φωνή και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα. Γιατί, λοιπόν, σας προσέλκυσε το κοράκι;

Η προσωπικότητά σας, με βάση την επιλογή σας, ίσως τόσο σκοτεινή όσο αυτή του κορακιού. Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που κρατούν τη σκοτεινή τους πλευρά κρυμμένη. Είστε καλοί στο να παρατηρείτε ανθρώπους από απόσταση και καταλαβαίνετε τις σκέψεις τους.

Μπορείτε να δείτε καθαρά το σκοτάδι που κρύβεται στις καρδιές των άλλων ανθρώπων. Ακριβώς όπως ένα κοράκι, περιμένετε έως ότου η στιγμή να είναι σωστή για να απελευθερώσετε τη σκοτεινή πλευρά σας. Μπορείτε να προσαρμοστείτε, να αλλάξετε, βάζοντας τον εαυτό σας σε θέση επίθεσης.

Επιμένετε μέχρι να πετύχετε τον στόχο σας. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που σας κάνει να μοιάζετε με το κοράκι είναι ότι δεν βλάπτετε παρά μόνο αν σας προκαλέσουν. Μόνο όταν κάποιος σας πιέζει ως τα άκρα ενεργείτε με τέτοιο τρόπο ώστε και το σκοτάδι να ακούγεται πραγματικά τρομακτικό.

#4 Μαύρος Πάνθηρας

Υπάρχουν πολύ λίγα πλάσματα που εμπνέουν τόσο δέος και φόβο όσο ο μαύρος πάνθηρας. Είναι από την φύση του ένα πλάσμα του μυστηρίου που ζει στις σκιές.

Μοναχικός από τη φύση του, τον φοβούνται και τον σέβονται. Υπάρχουν ιστορίες φυλών που λατρεύουν τον πάνθηρα, καθώς το ζώο είναι γνωστό ότι είναι έντονα προστατευτικό.

Αθόρυβος, άγρυπνος και θανατηφόρος, υπάρχουν τόσες σκιές σε αυτό το πλάσμα που κανένας δεν μπορεί ποτέ να πει τι έχει στο μυαλό του. Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός του μυστηρίου, τότε τίποτα δεν είναι.

Αν επιλέξατε τον μαύρο πάνθηρα, οι πιθανότητες είναι ότι και εσείς είστε άνθρωπος με μυστήριο, κάποιος που είναι τόσο αινιγματικός όσο αυτό το υπερήφανο πλάσμα. Έχετε ένα σύνθετο μίγμα χαρακτηριστικών που σας ξεχωρίζουν από τους ανθρώπους.

Από τη μία πλευρά, προστατεύετε έντονα αυτούς που αγαπάτε, αλλά από την άλλη, μπορείτε να γίνετε βάναυσοι με όσους σας απειλούν. Το «Παίρνεις αυτό που σου αξίζει», είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους.

Εάν είναι καλοί μαζί σας, θα μπορούσατε να είστε ο καλύτερος φίλος τους, αλλά αν όχι, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσουν από τον θυμό σας. Ευγενικοί ως άτομο, αλλά φοβεροί ως αντίπαλος, η σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας είναι κάτι που αν ενεργοποιήσει κάποιος, θα βρεθεί σε κίνδυνο.

#5 Μαύρη Χήρα

Οι μαύρες χήρες είναι γνωστές για τα δηλητηριώδεις δαγκώματα τους και επίσης για τις κανιβαλιστικές τους πράξεις όταν τρώνε τους συντρόφους τους. Σκοτεινές και μυστηριώδεις, περιμένουν τα θύματά τους να παγιδευτούν στους ιστούς τους και τότε κάνουν την δουλειά τους. Βάζουν στο θύμα το δηλητήριό τους, το αφήνουν να πεθάνει και στη συνέχεια το καταναλώνουν με ηρεμία.

Έχουν έναν τρόπο να είναι σκοτεινές με τους πιο αδιανόητους τρόπους και αυτό είναι κάτι που τις καθιστά επικίνδυνες και κάτι που πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος. Η επιλογή της Μαύρης Χήρας υποδηλώνει ότι έχετε μια προσωπικότητα που μπορεί να γίνει πραγματικά σκοτεινή. Όταν σας προκαλούν ή ωθείστε σε μια κατάσταση όπου δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να αναδείξετε τη σκοτεινή πλευρά σας, μπορείτε να γίνετε θανατηφόροι.

Το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να ησυχάσετε τον αντίπαλό σας σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Μόλις ο αντίπαλός σας δεν φυλάσσεται πλέον, ξεκινάτε σιγά-σιγά την ύφανση του ιστού σας γύρω του ενώ δεν έχει ιδέα ότι είναι παγιδευμένος.

Μόνο όταν είναι εντελώς υποταγμένος και δεν μπορεί πλέον να σας αντεπιτεθεί πηγαίνετε για το τελικό χτύπημα με τα θανατηφόρα ένστικτά σας. Όταν τελειώσετε, συνήθως δεν έχει μείνει κανένα ίχνος του.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεστε ευγενικοί και αβλαβείς εξωτερικά, όσοι σας βλάψουν ή σκοπεύουν να σας βλάψουν μπορούν να δουν την πλήρη οργή της προσωπικότητάς σας και να ζήσουν για να μετανιώσουν τη στιγμή που επέλεξαν να μπλέξουν μαζί σας.

#6 Μαύρη Γάτα

Οι γάτες έχουν συσχετιστεί με τις σκοτεινές τέχνες και το θάνατο από την αρχαιότητα. Η αναφορά στις γάτες που είναι πλάσματα τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο των νεκρών αλλά και των ζωντανών μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε όλους τους πολιτισμούς.

Από τις αρχαίες αιγυπτιακές ιστορίες μέχρι τη σύγχρονη λογοτεχνία, οι γάτες απεικονίζονται ως απειλητικά και ως άλλα κοσμικά πλάσματα, κοιτάζοντας σας μέσα από τα σχιστά τους μάτια. Υπάρχει ένας λόγος που η εικόνα αυτή έχει συνεχιστεί όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να υπάρχει κάτι βαθύ και σκοτεινό στις γάτες από την φύση τους, που τους δίνει αυτή την αύρα.

Εάν η γάτα ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή σας, έχετε μια προσωπικότητα που είναι πραγματικά μυστηριώδης και δυναμική. Ως άτομο είστε τόσο παιχνιδιάρικο όσο ένα γατάκι, αλλά αυτό είναι αλήθεια μόνο όταν κάποιος δεν σας απειλεί.

Μόλις συμβεί αυτό, μπορείτε πραγματικά να δείξετε το κακό μέσα σας και να γίνετε, για όσους σας βλάψουν, η μετενσάρκωση του ίδιου του Σατανά. Είστε υπομονετικοί, έξυπνοι και πονηροί στις σκέψεις και τις πράξεις σας.

Όταν επιλέγετε να πράξετε, οι άνθρωποι δεν ακούνε ότι έρχεστε, και πόσο μάλλον δεν είναι προετοιμασμένοι για την οργή που θα εξαπολύσετε. Λειτουργείτε ήρεμα, με τον χρόνο σας, παρατηρώντας.

Όταν βλέπετε ότι η ώρα είναι σωστή, αρπάζετε, με θανατηφόρο αποτέλεσμα. Με μια προσωπικότητα όπως τη δική σας, όποιος επιλέγει να μπλέξει μαζί σας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μετανιώσει πικρά τη στιγμή που σας έβλαψε.

#7 Όρνιο

Με γαμψό ράμφος και λαιμό και με σώμα κατευθείαν από ταινία τρόμου, τα όρνια είναι οι απόλυτοι σαρωτές της φύσης. Κυνηγούν σε αγέλες, πετούν σε κύκλους, μηδενίζοντας τον στόχο τους, περιμένοντας τον μέχρι να πεθάνει. Στη συνέχεια, κατεβαίνουν και κυκλώνουν το πτώμα και σιγά-σιγά αλλά σταθερά αποκόπτουν τα θύματά τους ανελέητα.

Εάν το όρνιο ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή σας, μπορεί να έχετε μια τρομακτική προσωπικότητα που βρίσκεται αδρανής λίγο κάτω από την ήρεμη και ήπια στάση σας. Τα όρνια επιτίθενται μόνο όταν πρέπει και τρώνε μόνο ό, τι χρειάζονται. Όπως και το όρνιο, η προσωπικότητά σας είναι βαθιά και σκοτεινή. Είστε έξυπνοι όταν πρόκειται για τις συναλλαγές σας στη ζωή.

Είστε πονηροί και πανούργοι, αλλά μόνο για εκείνους που το αξίζουν. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν θα βλάπτατε μια ψυχή, αλλά μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει το άτομο που ενεργοποιεί τη σκοτεινή σας πλευρά.

Σε εκείνους που αξίζουν τη οργή σας, πέφτετε πάνω τους σαν την οργή των θεών, που σπρώχνουν προς τα κάτω τους ουρανούς μέχρι τέλους. Είστε σκοτεινοί μόνο όταν πρέπει να είστε, αλλιώς, είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας. Πετάτε ψηλά στον ουρανό, μακριά από τους άλλους, απαλλαγμένοι από όλα όσα είναι ανθρώπινα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share