Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μια τίγρης, μια αρκούδα και ένα λιοντάρι συναντήθηκαν πριν 15 χρόνια - Μόλις δείτε την ιστορία τους θα δακρύσετε

Συγκινητικό!

21 Απριλίου 2020 12:14
Μια τίγρης, μια αρκούδα και ένα λιοντάρι συναντήθηκαν πριν 15 χρόνια - Μόλις δείτε την ιστορία τους θα δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί μια τίγρης να συμβιώσει με ένα λιοντάρι και μια αρκούδα; Απ' ότι φαίνεται ναι! Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μια τίγρης αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλική με κάποιο άλλο ζώο, δείτε εδώ πώς ένα σκυλάκι κι ένα τιγράκι έγιναν αδέρφια.

Πριν από περίπου 15 χρόνια, κατά τη διάρκεια μιας έρευνας στο σπίτι ενός βαρώνου ναρκωτικών στην Ατλάντα των ΗΠΑ, οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα περίεργο θέαμα. Σαν ένδειξη της δύναμής του, ο βαρώνος κρατούσε στο σπίτι του μια αρκούδα, μια τίγρη και ένα λιοντάρι, όλα σε πολύ νεαρή ηλικία.

Φυσικά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο καταφύγιο άγριων ζώων “η κιβωτός του Νώε”. Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου αποφάσισαν να μη χωρίσουν τα τρία ζώα και να τα αφήσουν να μεγαλώσουν στον ίδιο χώρο.

Σήμερα, τα ζώα εξακολουθούν να ζούνε μαζί. Έχουν μεταφερθεί σε ένα περιφραγμένο χώρο, ειδικά κατασκευασμένο για να μπορεί να αντέχει το βάρος και των τριών ζώων (συνολικά ξεπερνάει τα 800 κιλά), αφού κοιμούνται μαζί σαν αδέρφια.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του καταφυγίου, αυτό είναι το μοναδικό σημείο στον κόσμο που μπορεί κανείς να θαυμάσει μαζί τα τρία αυτά διαφορετικά είδη ζώων. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μόνο φιλική δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια συνάντηση μεταξύ τους. Τα συγκεκριμένα ζώα ωστόσο, δείχνουν να μην έχουν συνειδητοποιήσει καν τις διαφορές τους, αφού μεγάλωσαν σαν οικογένεια από πολύ μικρή ηλικία.

Γύρισε… πλάτη σε λευκή τίγρη για να βγάλει φωτογραφία - Αυτό που ακολούθησε; Πάρτε βαθιά ανάσα

Αυτός ο άντρας ήθελε να κάτσει μπροστά στην τίγρη με την πλάτη του γυρισμένη. Η τίγρης πήγε από πίσω του και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει, και στην συνέχεια να του επιτεθεί!

Ενώ η λευκή τίγρης έχει το ίδιο μοτίβο στο τρίχωμά της όπως όλες, είναι σχεδόν λευκή στο χρώμα. Η λευκή γούνα σε μία τίγρη είναι πολύ σπάνια και συμβαίνει κάθε 1 στις 10,000 γέννες άγριων τιγρών.

Συμβαίνει όταν δύο τίγρεις Βεγγάλης που έχουν συγκεκριμένα γονίδια αποκτήσουν μικρά!

Όπως και άλλα είδη τιγρών, η λευκή τίγρης είναι γνωστό πως είναι μοναχικό ζώο, κάτι που σημαίνει πως ειδικεύεται στο να αιφνιδιάζει το θύμα του και να το κυνηγάει.

Πρόσφατα, μία τίγρη σε ζωολογικό κήπο της Μόσχας προσπάθησε να κάνει ακριβώς αυτό, αλλά απέτυχε παταγωδώς. Πιθανώς να φταίει το ότι το θύμα της ήταν άνθρωπος και υπήρχε ένα μεγάλο προστατευτικό γυαλί ανάμεσά τους!

Εάν οι δυο τους ήταν στην ζούγκλα, ο επιστάτης δεν είχε καμία πιθανότητα να επιβιώσει, όπως συνέβη και σε μια γυναίκα, που όπως θα δείτε εδώ, μια τίγρης την κατασπάραξε. Φυσικά όμως, εκείνος δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε.

Η τίγρης κουνιόταν πολύ σιωπηλά, μέχρι που έκανε την κίνησή της και του επιτέθηκε!

Ο άντρας που έβγαζε το βίντεο φώναξε το όνομά του και εκείνος έφυγε από την μέση – φυσικά όμως χωρίς το προστατευτικό γυαλί δεν είχε καμία ελπίδα.

Η καημένη τίγρης ξέχασε πως ήταν φυλακισμένη σε ζωολογικό κήπο!

Δείτε την απίστευτη στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share