Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Είπαν σε μια 5χρονη να χαμογελάσει για μια φωτογραφία - Τότε εκείνη ξάπλωσε και... η συνέχεια θα σας σοκάρει!

Αδιανόητο!

21 Απριλίου 2020 10:53
Είπαν σε μια 5χρονη να χαμογελάσει για μια φωτογραφία - Τότε εκείνη ξάπλωσε και... η συνέχεια θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά μπορείς να καταλάβεις από μια και μόνο φωτογραφία ή μια κίνηση ή μια ζωγραφιά ενός παιδιού. Αυτό όμως που αντίκρισε μια παιδαγωγός από την Αγγλία είναι πραγματικά σοκαριστικό. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φωτογραφία με πρωταγωνίστρια ένα κοριτσάκι που κάνει το γύρου του διαδικτύου, δείτε τι συνέβη όταν μια μητέρα δημοσίευση τη φωτογραφία της κόρης της.

Η Λουίζ Άλεν, θύμα κακοποίησης η ίδια ως παιδί, είναι ανάδοχος κακοποιημένων παιδιών εδώ και χρόνια.Συνήθως τους δίνει μαρκαδόρους για να ζωγραφίσουν και έτσι να εκφράσουν τον εφιάλτη που έχουν βιώσει αλλά υπήρξε και η περίπτωση της Στέλλα, ενός 5χρονου κοριτσιού που ήταν από τα πρώτα που ανέλαβε ως ανάδοχος η Λουίζ.

«Μια μέρα έβαλα τα παιδιά να στηθούν για μια φωτογραφία στον κήπο. Τους είπα να χαμογελάσουν για να βγάλω τη φωτογραφία και η Στέλλα ξαφνικά ξάπλωσε κάτω, έβγαλε το εσώρουχό της και άνοιξε τα πόδια της» συγκλονίζει η Λουίζ μιλώντας στη «Mirror».

Το κοριτσάκι είχε εξαναγκαστεί να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στην κάμερα.

«Συγκλονίστηκα, ούρλιαζα μέσα μου. Αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βάλεις πρώτα το παιδί, να μη νιώσει ότι συμβαίνει κάτι φοβερό» εξηγεί η Λουίζ.

«Της έβαλα ένα παντελόνι και όταν την πήγα στην παραλία της πήρα ένα ολόσωμο μπικίνι για να μειώσω τις πιθανότητες να βγάλει το εσώρουχό της αν κάτι την πυροδοτούσε, όπως είχε μάθει μέχρι τότε» καταλήγει η Άλεν.

Δημοσίευσε την φωτογραφία αυτή με την κορούλα της - Λίγα λεπτά αργότερα το είχε μετανιώσει φρικτά

Πολλοί από εμάς ανεβάζουμε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οικογένεια μας, χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες αυτού.

Φαντάσου να σερφάρεις στο ίντερνετ και να ανακαλύψεις αποκρουστικά ανέκδοτα να καλύπτουν τις φωτογραφίες του λατρεμένου σου παιδιού. Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα για μια μητέρα από την Αλαμπάμα, και θέλει να γίνει γνωστή η ιστορία της. Έτσι ενώ άλλοι δίνουν θάρρος μέσα από τις φωτογραφίες τους, άλλοι στοχοποιούνται,

Η Άστον Χάμμερ λέει στο WSFA News ότι έπεσε πάνω σε οικογενειακές φωτογραφίες της 16 μηνών κόρης της, Λένοξ, που είχαν μετατραπεί σε meme με άσχημα μηνύματα. Σε συνέντευξη της είπε, ότι μια ειδοποίηση στο Facebook την ενημέρωσε για την άσχημη χρήση του προσώπου της Λένοξ στο ίντερνετ:

«Την κορόιδευαν γιατί δεν έχει μαλλιά και έλεγαν ότι έχει καρκίνο, ότι θα έπρεπε να τη σκοτώσω, ότι είναι καθυστερημένη και άλλα πράγματα γεμάτα μίσος», είπε η Χάμμερ στο WSFA News. «Έκλαψα. Αυτό μπορούσα να κάνω μόνο. Ήμουν πολύ αναστατωμένη. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα

Αυτή είναι η αρχική φωτογραφία, από μια οικογενειακή επίσκεψη στην παραλία, την οποία ανέβασε η Χάμμερ στο λογαριασμό της στο Instagram πάνω από 3 μήνες πριν, και η οποία αργότερα μεταμορφώθηκε με εντελώς χυδαίο τρόπο..σε αυτό:

Αυτό, λοιπόν, που έκαναν όποιοι παραμόρφωσαν την συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν είναι μόνο κακό, αλλά και παράνομο.Όπως αναφέρει το WSFA , αν αλλάξεις τη φωτογραφία κάποιου και την αναδημοσιεύσεις στο ίντερνετ, παραβιάζεις το νόμο.

«Μπορούν να την αναδημοσιεύσουν», λέει ο νομικός αναλυτής Μαρκ Μανντάνιελ. Αν όμως πάρουν τη φωτογραφία μου και βάλουν μια λεζάντα, τότε αλλάζουν την κατάσταση. Θα μπορούσε να προκαλέσει δυσφήμιση του χαρακτήρα της φωτογραφίας.»

Το Facebook από τότε κατέβασε τις φωτογραφίες της Λένοξ, αφού η Χάμμερ έκανε αναφορά στη σελίδα. «Άλλαξα τις ρυθμίσεις και τώρα κανείς δεν έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες μου, εκτός και αν ανήκει στην ομάδα των φίλων μου», είπε.

Ελπίζω να μην συμβεί σε άλλη οικογένεια. Η Hamner τώρα ενθαρρύνει τους άλλους να είναι προσεκτικοί με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share