Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Αυτή η γιαγιά πήρε την απόφαση να αλλάξει μαζί με τον σύζυγό της μετά από 33 χρόνια γάμου - Το αποτέλεσμα; Να μην αναγνωρίσει ο ένας τον άλλο

Τρομερή αλλαγή!

21 Απριλίου 2020 08:22
Αυτή η γιαγιά πήρε την απόφαση να αλλάξει μαζί με τον σύζυγό της μετά από 33 χρόνια γάμου - Το αποτέλεσμα; Να μην αναγνωρίσει ο ένας τον άλλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποφάσισαν να αλλάξουν και οι δύο μετά από 33 χρόνια γάμου με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίσει ο ένας τον άλλον

Την απόλυτη μεταμόρφωση της 15ετίας έκανε ένας κομμωτής σε ένα ζευγάρι και μετά από 33 χρόνια γάμου δεν γνώρισαν ο ένας τον άλλον! Βέβαια τέτοιες μεγάλες αλλαγές δεν είναι οι μόνες, θυμηθείτε και αυτήν την γυναίκα που μετά την αλλαγή δνε την γνώρισαν ούτε τα παιδιά της.

Ακόμη μια εκπληκτική μεταμόρφωση γίνεται σε μία γυναίκα η οποία δεν είχε βάψει ποτέ τα γκρίζα της μαλλιά και μετά το makeover δεν την αναγνώρισε ούτε η αδερφή της!

Πριν κάνουν το makeover, το ζευγάρι σε συνέντευξη του εξηγεί πώς ξεκίνησε η σχέση τους πριν από πολλά χρόνια. Προφανώς, ο σύζυγος ήταν λίγο καζανόβας πριν γνωρίσει την Τζέιν.

Όταν εκείνος της πρότεινε να βγουν ραντεβού, εκείνος ήταν ακόμα στο Λύκειο και όταν άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού η Τζέιν ήταν φοιτήτρια.

Ο Makeover Guy τους χάρισε μια εκπληκτικά νέα εμφάνιση. Δείτε την φοβερή μεταμόρφωση του ζευγαριού στο βίντεο που ακολουθεί:

Ζύγιζε 183 κιλά και οι γιατροί δεν της έδιναν ελπίδα ζωής! Της είπαν ότι θα πέθαινε πριν τα 40 αλλά...έγινε κάτι απρόσμενο!

Είχαν πει σε αυτή την γυναίκα ότι δεν θα ζούσε πολλά χρόνια ακόμα και ότι θα πέθαινε πριν τα 40 της. Ζύγιζε 183 κιλά και ήταν πολύ δύσκολο να τα χάσει... ή έτσι πίστευε. Βγήκε νικήτρια από την μάχη με την ζωή και η μεταμόρφωσή της σοκάρει εμτά το αδυνάτισμα.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, πάνω από το 1/3 των Αμερικανών ενήλικων είναι παχύσαρκοι. Και για μερικούς, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσουν μερικά κιλά. Αν βρίσκεστε στη μέση της δίαιτας σας, διαβάστε μια ιστορία που θα σας δώσει το κουράγιο και την έμπνευση να πετύχετε το στόχο σας, όπως και αυτή της γυναίκας που έχασε 68 κιλά και άλλαξε τελείως!

Γνωρίστε την Ελ Γκουντάλ.

Η Ελ είχε εθιστεί στο fast food φαγητό και μόλις πριν μερικά χρόνια ζύγιζε πάνω από 180 κιλά! Στην πραγματικότητα, οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα ζούσε πάνω από 40 χρόνια, αν διατηρούσε αυτές τις διατροφικές της συνήθειες.

Η ίδια αναφέρει: «Ο εθισμός μου στα McDonald’s ήταν εκτός ελέγχου. Αν δεν έτρωγα τηγανισμένο φαγητό, σκεφτόμουν να το τρώω. Άνετα έτρωγα τρία μεγάλα γεύματα Big Mac συν μία επιπλέον μερίδα πατάτες. Δεν χόρταινα την λιπαρή υφή.»

Ζύγιζε 183 κιλά και οι γιατροί δεν της έδιναν ελπίδα ζωής! Της είπαν ότι θα πέθαινε πριν τα 40 αλλά...έγινε κάτι απρόσμενο!

Αν και η Ελ ήξερε ότι ήταν εύσωμη γυναίκα, δεν ανέβαινε σε ζυγαριά, προσπαθώντας κατά κάποιο τρόπο να αποφύγει την πραγματικότητα του προβλήματος βάρους της.

«Μόνο όταν κόλλησα γρίπη και έπρεπε να δω τον οικογενειακό μου ιατρό μου, με έπεισε να κάνω εξετάσεις. Δεν μπορούσα να πιστέψω όταν η ζυγαριά έγραφε 184 κιλά και τα αποτελέσματα των αιματολογικών μου αποκάλυψαν ότι είχα διαβήτη τύπου 2. Τότε ήξερα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει.»

Η Ελ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης, παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει να τρώει το αγαπημένο πρόχειρο φαγητό και να πηγαίνει σταθερά στο γυμναστήριο. Κατά τους πρώτους 9 μήνες που ακολούθησαν μετά τη χειρουργική της επέμβασή, πήρε μέρες και σε 3 αγώνες τρίαθλου!

Η Ελ ζυγίζει σήμερα 68 κιλά και σχεδιάζει τελικά να αγωνιστεί στον διαγωνισμό Cairns Ironman 70.3, που αποτελείται από κολύμβηση απόστασης 2,4 μιλίων, ποδηλασία 112 μιλίων και μια διαδρομή 42 χιλιομέτρων.

«Ελπίζω να καταφέρω να βγάλω το πρώτο μου αγώνα Ironman σύντομα, στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά ίσως χρειαστεί να πετύχω μερικούς ακόμα χρόνου, προτού πάω πάω εκεί – αλλά θα δούμε. Είμαι αρκετά αποφασισμένη, και νιώθω πως οτιδήποτε μπορώ να βάλω στο μυαλό μου, μπορώ να το πετύχω.»

Η Ελ αναφέρει ότι όταν άρχισε να προσπαθεί να χάσει βάρος, δεν είχε μεγάλη υποστήριξη.

Εξηγεί: «Είχα πολλούς ανθρώπους στις αρχές, που μου έλεγαν ότι ήμουν τρελή και δεν θα μπορούσα να το κάνω. Αλλά το χρησιμοποίησα ως κίνητρο που μου έδωσε τη δύναμη να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.»

Ζύγιζε 183 κιλά και οι γιατροί δεν της έδιναν ελπίδα ζωής! Της είπαν ότι θα πέθαινε πριν τα 40 αλλά...έγινε κάτι απρόσμενο!

«Τώρα απλά θέλω να αποδείξω στους άλλους ότι αν φτάσεις σε αυτό το σημείο, υπάρχει δυνατότητα να το αντιστρέψεις και αυτό μπορεί να σώσει τη ζωή σου.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share