Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημοσιογράφος έκανε live μετάδοση απ΄το σπίτι της και από πίσω κυκλοφορούσε γυμνός ο σύζυγός της (Video)

Αδιανόητο!

20 Απριλίου 2020 18:13
Δημοσιογράφος έκανε live μετάδοση απ΄το σπίτι της και από πίσω κυκλοφορούσε γυμνός ο σύζυγός της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έχει γίνει ένα video με μια δημοσιογράφο από την Καλιφόρνια όπου έκανε live μετάδοση μέσω υπολογιστή και από πίσω της διακρίνεται η γυμνή φιγούρα του άντρα της. Ωστόσο, κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί λίγο καιρό πριν και με έναν καθηγητή, δείτε εδώ το βίντεο που έγινε viral.

Σύμφωνα με την Daily Mail αλλά και άλλα διεθνή ΜΜΕ που μετέδωσαν το σχετικό βίντεο, η Μέζα είναι ανταποκρίτρια για τον σταθμό KCRA 3 στο Σακραμέντο, και υπό φυσιολογικές συνθήκες εργάζεται σε διάφορες περιοχές, κυνηγώντας το ρεπορτάζ. Ωστόσο το lockdown που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός στη συγκεκριμένη πολιτεία έχει ως συνέπεια μεγάλο μέρος των ρεπόρτερ να εργάζονται πλέον από το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ με συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να φτιάξει μόνος του τα μαλλιά του ενώ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι, μια γυμνή φιγούρα διακρίνεται μέσα στο ντους. Η θολή σιλουέτα πιστεύεται ότι ανήκει στον σύζυγο της Μέζα, Μάικ ντε Λάμπερτ. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2004.


Σύμφωνα με την Daily Mail, το ρεπορτάζ προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media, με πολλούς χρήστες να φτιάχνουν «σενάρια« για το ποιος μπορεί να είναι ο μυστηριώδης άνδρας και άλλους να εικάζουν ότι πρόκειται για αντανάκλαση του συζύγου της που περίμενε υπομονετικά να τελειώσει το ρεπορτάζ για να βγει από το ντους.

Κλάμα: Απάντησε η νύφη στην Κύπρια πεθερά που έγινε viral - "Σόρρυ που ο γιος σου πήγε και έβαλε 20 κιλά"

Σε σίριαλ εξελίσσεται η σχέση της πεθεράς που έγινε viral στην Κύπρο και της νύφης της!

Το βίντεο της πεθεράς που κράζει την νύφη της έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστα λεπτά ωστόσο η απάντηση της νύφης δεν άργησε να έρθει.

Η νύφη, λοιπόν, έστησε τη κάμερα και απάντησε, με το βίντεο που αναδημοσιεύτηκε στη σελίδα I LOVE CYPRUS ΡΕ να αγγίζει τις 100.000 προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ήρτεν τζαι η απάντηση ...αναμένουμε τζαι το βίτεο του γιόκκα...

Posted by I Love Cyprus PE on Sunday, March 29, 2020

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share