Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχίλα: Αυτός ο άντρας έβγαλε το χέρι του έξω από το παράθυρο για να χαϊδέψει λιοντάρι - Η συνέχεια όμως θα σας κόψει το αίμα

Απίστευτο!

20 Απριλίου 2020 08:21
Ανατριχίλα: Αυτός ο άντρας έβγαλε το χέρι του έξω από το παράθυρο για να χαϊδέψει λιοντάρι - Η συνέχεια όμως θα σας κόψει το αίμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο νεαρός άνδρας θα έχει σίγουρα μια ιστορία να αφηγείται όσο ζει. Βέβαια σε αυτή την ιστορία εκείνος θα έχει το "ρόλο" του πιο αφελούς τουρίστα που πήγε ποτέ σαφάρι, που όπως και άλλες φορές βλέπει ένα λιοντάρι και εντυπωσιάζεται χωρις να ξέρει τις συνέπειες!

Ο άνδρας αυτός λοιπόν, θεώρησε καλή ιδέα να προσπαθήσει να χαϊδέψει ένα λιοντάρι, κατά τη διάρκεια ενός σαφάρι στη Νότια Αφρική. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο παράτολμος τουρίστας εμφανίζεται να βγάζει το χέρι από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματός του και να το απλώνει προς το μέρος του μεγαλόσωμου αιλουροειδούς.

Σε εκείνο το σημείο, το λιοντάρι γυρίζει και βγάζει έναν απειλητικό βρηχυθμό, που όπως είναι φυσικό πέρασε το "μήνυμα" στον τουρίστα που αμέσως υποχώρησε, έκλεισε το παράθυρο του οχήματος και ξεφύσηξε ανακουφισμένος.

«Μόνο κάποιος που εργάζεται με άγρια ζώα γνωρίζει την ταχύτητα με την οποία θα μπορούσε να του ξεριζώσει το χέρι το λιοντάρι. Θα μπορούσε εύκολα να τον τραβήξει έξω από το παράθυρο και να τον σκοτώσει μπροστά στους φίλους του.

Όπως επισημαίνει, εάν το λιοντάρι σκότωνε τον τουρίστα θα έπρεπε να θανατωθεί, κάτι που θα επηρέαζε σημαντικά τη ζωή της αγέλης αφού επρόκειτο για το κυρίαρχο αρσενικό. Κι όλα αυτά χάρη στην βλακεία ενός ανθρώπου που ρισκάρει τη ζωή του και τη ζωή της παρέας του για ένα βίντεο που θα ανεβάσει στα socal media!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share