Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5χρονος παίρνει αγκαλιά την αδερφή του και τρέχει στο σπίτι των γειτόνων... με αυτό που τους λέει ότι συνέβη στη μαμά του να σοκάρει

Σοκ!

17 Απριλίου 2020 08:04
5χρονος παίρνει αγκαλιά την αδερφή του και τρέχει στο σπίτι των γειτόνων... με αυτό που τους λέει ότι συνέβη στη μαμά του να σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 5χρονος πήρε αγκαλιά την αδερφή του και ξαφνικά άρχισε να τρέχει στο σπίτι των γειτόνων, με αυτό που τους λέει ότι συνέβη στη μαμά του να τους προκαλεί σοκ. Ακόμα μία ανατριχιαστική ιστορία πέρασαν η Αλίσα και ο Μάικλ όταν απέκτησαν δίδυμα! Δύο μήνες μετά οι γιατροί παρατήρησαν την κοιλιά του μωρού και αρχικά τρόμαξαν, όταν όμως εξέτασαν την δίδυμη αδερφή της έπαθαν σοκ!

Ο Σαλ μαζί με την 2 μηνών αδερφή του ήταν στο κρεβάτι, όταν ξαφνικά άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το μπάνιο. Το αγόρι πήγε να ελέγξει τη μαμά του και την βρήκε να αιμορραγεί στην μπανιέρα. Ανησυχώντας ότι η μητέρα του μπορεί να πεθάνει, ο Σαλ άρπαξε την αδελφή του, την τύλιξε με μια κουβέρτα και έτρεξε στο σπίτι του γείτονα για βοήθεια!

Ο Σαλ είπε στη γειτόνισσά του Τζέσικα, ότι η μητέρα του είχε πεθάνει και ρώτησε αν θα μπορούσε να τη φροντίσει! Η Τζέσικα κάλεσε γρήγορα άμεση δράση. Οι διασώστες βρήκαν την μητέρα του 5χρονου αναίσθητη στο ντους, κάτω από τη βρύση.

Έχει περάσει ένας μήνας από το περιστατικό και η μητέρα του έχει ανακάμψει και έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Ο Σαλ έσωσε τη ζωή της καθώς θα μπορούσε να είχε πνιγεί εάν δεν είχε ενεργήσει τόσο γρήγορα. Η γρήγορη σκέψη του Σαλ τον έκανε να αποκτήσει το ψευδώνυμο «Σούπερ Σαλ» και τιμήθηκε για την γενναιότητά του από το Πυροσβεστικό Τμήμα.

31χρονη μητέρα με λίγους μήνες ζωής γιορτάζει τα Χριστούγεννα μέσα στο Πάσχα- Ο λόγος θα σας συγκινήσει

Μια άρρωστη μητέρα σημείωσε τη λίστα των επιθυμιών της στην καραντίνα με την οικογένειά της, γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα νωρίτερα το Σαββατοκύριακο του Πάσχα - με πολλούς ξένους να ακολουθούν προς τιμή της.

Διαγνωσμένη με τριπλό αρνητικό καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2019, οι γιατροί ήταν πεπεισμένοι ότι η Ριάν Μπρίν , 31 ετών, από το Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας, θα επιβιώσει για πολλά χρόνια. Ξαφνικά ενώ κοιτούσε μια μελανιά ανακάλυψε έναν περίεργο όγκο, όπως συνέβη και σε άλλη γυναίκα, όταν μια ελιά όλο και μεγάλωνε. Μην αγνοείτε τα σημάδια!

Ωστόσο, παρά την επιθετική χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία, η ασθένεια εξαπλώθηκε στους πνεύμονες, τον εγκέφαλο και τα οστά της - που σημαίνει ότι της έχει απομείνει μόλις τρεις έως τέσσερις μήνες ζωής.

Σε απομόνωση για να προστατευθεί από τον κορονοϊό, το Σαββατοκύριακο, η πρώην λιανική εργαζόμενη Ριάν διακόσμησε ένα δέντρο, γέμισε κάλτσες για τα παιδιά της Μαξ, τριών, και Ισαμπέλ, 11 μηνών, μαζί με ένα δείπνο γαλοπούλας με όλες τις γαρνιτούρες. Ακόμα έκαναν ένα κυνήγι αυγών και τους επισκέφθηκε ο λαγός Μπάνι.

Αποκαλώντας το «Chreastmas», η μητέρα παρότρυνε άλλους ανθρώπους να συμμετάσχουν κάτω από το hashtag #chreastmaswiththreens - πυροδοτώντας ένα κύμα υποστήριξης στα κοινωνικά με οικογένειες να διοργανώνουν δείπνα γαλοπούλας, να τραγουδούν κάλαντα και να διακοσμούν τα εορταστικά έλατα τους στον καυτό ήλιο.

Γνωρίζοντας οδυνηρά ότι πιθανότατα δεν θα δει την πραγματική Ημέρα των Χριστουγέννων φέτος, η Ριάν, που ο σύζυγος Γκάβιν, 32 ετών, είναι εργαζόμενος, είπε: «Μερικοί από τους ανθρώπους που εντάχθηκαν ήταν ξένοι, ή τους γνώρισα στο Διαδίκτυο μέσω ιστοσελίδων όπως οι ομάδες μητέρων του Facebook, αλλά ποτέ στην πραγματική ζωή.

«Οι άνθρωποι έβαζαν δέντρα, ή έκαναν μικρά σχέδια και έκαναν μηνύματα αλληλεγγύης για να κολλήσουν στα παράθυρά τους. Ήταν τόσο συγκινητικό που γνωρίζω ότι οι άνθρωποι με σκέφτονταν, και ήταν πολύ υπέροχο να τους βλέπω όλους χαρούμενους, γιορτάζοντας σε μια εποχή όπου πολλοί από αυτούς θα νιώθουν απογοητευμένοι από το ότι έχουν κολλήσει στο σπίτι».

Συνήθως ήταν απόλυτα υγιής, όταν όλα άλλαξαν σε μια στιγμή για τη Ριάν όταν εξέταζε μια μελανιά στο αριστερό στήθος της που άφησε ο Μαξ, η οποία την είχε χτυπήσει κατά λάθος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ένιωσε έναν όγκο 3 εκατοστών. Μετά από λίγο διαγνώστηκε με καρκίνο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share