Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έχασε 10.000 δολάρια επειδή δεν γνώριζε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Ποπάι - Κέρδισε όμως κάτι απίστευτο!

Απίστευτο!

15 Απριλίου 2020 16:06
Έχασε 10.000 δολάρια επειδή δεν γνώριζε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Ποπάι - Κέρδισε όμως κάτι απίστευτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αυτή η κοπέλα συμμετείχε σε ένα παιχνίδι γνώσεων, όταν τη ρώτησαν ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Ποπάι εκείνη απάντησε το κοτόπουλο κι έχασε 10.000 δολάρια. Κι όμως, απ'ότι φαίνεται υπάρχει κόσμος που δεν γνωρίζει για τον αγαπημένο ήρωα κινουμένων σχεδίων πως το αγαπημένο του φαγητό είναι το σπανάκι. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τόσο ακραίο σε ένα τηλεπαιχνίδι, κι εμείς στην Ελλάδα τα έχουμε τα "διαμαντάκια" μας, δείτε εδώ τον παίκτη που μπέρδεψε την Αθήνα με την Ασία και τα Ιωάννινα με την Ιαπωνία.

Η απάντηση της συγκεκριμένης κοπέλας όμως τελικά είχε μια βάση καθώς όταν ρωτήθηκε πώς και απάντησε κάτι τέτοιο εκείνη είπε "Σκέφτηκα πως εννοούσατε τα γνωστά καταστήματα και αμέσως μου ήρθε στο μυαλό το κοτόπουλο". Στον Καναδά υπάρχει μια αλυσίδα καταστημάτων εστίασης που λέγεται Popeyes και όλα του τα γεύματα έχουν για βασικό συστατικό το κοτόπουλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μοναδική απάντηση της Ντεμπουά, έγινε viral, ενώ ενόχλησε τα μέλη της οικογένειάς της που έπαιζαν μαζί της για το μεγάλο ποσό. Όμως δεν έφυγε με άδεια χέρια καθώς το βίντεο είδε η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων σε μια ανάρτηση στο twitter σχολίασε: «Η έρευνα μας λέει πως έχετε το δικαίωμα να γευματίσετε στα καταστήματά μας. Σας περιμένουμε για να διεκδικήσετε σάντουιτς αξίας 10.000 δολαρίων».

Δείτε εδώ το βίντεο με την "φαρμακερή" απάντηση της κοπέλας:

«Ο πιο αδύναμος κρίκος»: Αυτή η παίκτρια είπε την πιο επική ατάκα στην ιστορία του παιχνιδιού!

«Ο πιο αδύναμος κρίκος», που έχει χαρίσει επικές τηλεοπτικές στιγμές με τις απαντήσεις των παικτών, συνεχίζει την πορεία του και αφήνει τους πάντες άφωνους με αυτά που ακούγονται από τους παίκτες!

Στο τηλεπαιχνίδι εμφανίστηκε και η παίκτρια Κυπρούλα, η οποία δεν ήξερε να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις που της έκανε ο Τάσος Τρύφωνος. Μάλιστα, όταν ο παρουσιαστής μίλησε με την παίκτρια σχετικά με τις ερωτήσεις, έμεινε άφωνος με τα όσα του είπε.

Η παίκτρια σχολιάζοντας την ερώτηση σε ποια χώρα της Αφρικής βρίσκεται το Γιοχάνεσμπουργκ είπε πως δεν είναι χώρα η Νότια Αφρική μιας και υπάρχει και η βόρεια Αφρική…! Ο Τάσος Τρύφωνος, που σε άλλο επεισόδιο είχε γίνει έξαλλος, δεν σχολίασε και προχώρησε παρακάτω, κοιτώντας την κάμερα.

Δείτε και κλάψτε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share