Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προσπάθησαν να σώσουν μια τίγρη με έναν εκσκαφέα - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας "κόψει την ανάσα"

Σοκαριστικό βίντεο!

15 Απριλίου 2020 12:01
Προσπάθησαν να σώσουν μια τίγρη με έναν εκσκαφέα - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε μια κάμερα και δείχνει την προσπάθεια υπαλλήλων ενός πάρκου να σώσουν μια τίγρη με τη βοήθεια ενός εκσκαφέα. Δυστυχώς, η επιχείρηση διάσωσης εξελίχθηκε σε... τραγωδία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο βίντεο με πρωταγωνιστή μια τίγρη που μας σοκάρει, δείτε εδώ μια αγέλη από τίγρεις που κατασπάραξε ένα γαϊδουράκι.

Η δραματική διάσωση έλαβε χώρα σε ένα πάρκο στην Ινδία όπου φιλουξενόταν το άγριο ζώο. Οι αρχές της Ινδίας αναφέρουν ότι η τίγρης επιτέθηκε σε μία ομάδα μεταναστών εργατών που εργάζονταν σε ένα λατομείο την περασμένη εβδομάδα, οδηγώντας στον θάνατο ενός άνδρα και μίας γυναίκας.

Όταν τελικά η τίγρης εντοπίστηκε, οι αρμόδιοι προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν με τη χρήση ενός ηρεμιστικού όπλου και με τον εκσκαφέα επιχείρησαν να την ανασύρουν. Ωστόσο, μέσα στον πανικό ο εκσκαφέας χτύπησε και συνέθλιψε κατά λάθος το άτυχο ζώο.

Η τίγρης πέθανε λίγο αργότερα εκείνο το βράδυ. Παρά το γεγονός ότι οι υπάλληλοι του πάρκου ισχυρίζονται ότι το ζώο πέθανε από κάποιου είδους μόλυνση που της προκάλεσε ασφυξία, οι ακτιβιστές λένε ότι ο θάνατος της τίγρης επήλθε αναμφίβολα από τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη κατά την επιχείρηση για την αιχμαλωσία της.

Δείτε εδώ το τρομακτικό βίντεο:

Κάμερα κατέγραψε λιοντάρι να μονομαχεί με τίγρη: Η μάχη των γιγάντων! Ποιος κερδίζει;

Λιοντάρι μονομαχεί με τίγρη: Η μάχη των γιγάντων!

Τα δύο άγρια ζώα σε μια απίστευτη μάχη! Το Athensmagazine.gr, για ένα πρωί, σας έχει ένα ανατριχιαστικό βίντεο από την φάση με μάχες, όπως εκείνη του λιονταριού με ανακόντα που σας καθήλωσε.

Αυτή είναι μια επική μάχη λιονταριού με τίγρη. Τί συμβαίνει όταν παλεύει ο απόλυτος δολοφόνος εναντίον του απόλυτου μαχητή;

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μια 9χρονη τίγρης δέχεται επίθεση από μια "συμμορία" αιλουροειδών - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας σοκάρει!

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κατέγραψαν οι επισκέπτες ενός ζωολογικού πάρκου στην Ινδία όταν μια 9χρονη λευκή τίγρης δέχθηκε επίθεση από μια "συμμορία" από τίγρεις της Βεγγάλης.

Ο υπεύθυνος προστασίας του ζωολογικού Πάρκου δήλωσε πως έγινε κάποιο μπέρδεμα με τις πόρτες τις οποίες χώριζαν τα δύο είδη αιλουροειδών με αποτέλεσμα αυτή η άγρια επίθεση να αποβεί μοιραία για τη νεαρή τίγρη καθώς της κόστιζε τη ζωή.

Μια δεύτερη τίγρης που επίσης τραυματίστηκε, αναρρώνει. Οι τίγρεις της Βεγγάλης είναι το εθνικό ζώο της Ινδίας και πρόκειται για απειλούμενο είδος.

Δείτε εδώ το τρομακτικό βίντεο:

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη μάχη που βλέπουμε με πρωταγωνιστή μια τίγρη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης επιτέθηκε σε μια αρκούδα.

.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share