Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ασυγκράτητο ζευγάρι αψήφησε καραντίνες και περιορισμούς και έκανε σ#ξ στη μέση του δρόμου «σαν τα κουνέλια» (Video)

Σοκ!

14 Απριλίου 2020 13:22
Ασυγκράτητο ζευγάρι αψήφησε καραντίνες και περιορισμούς και έκανε σ#ξ στη μέση του δρόμου «σαν τα κουνέλια» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ασυγκράτητο ζευγάρι καταγράφηκε να συνευρίσκεται ερωτικά σε απόσταση αναπνοής από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και μάλιστα εν μέσω αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Ενώ, cult σκηνές εξελίχθηκαν σε πάρτι εν μέσω κορωνοϊού καθώς δήμαρχος πήγε να το διαλύσει και βρήκε την γυναίκα του να συμμετέχει σε αυτό!

Ο άγνωστος άνδρας και η σύντροφός του εθεάθησαν να κάνουν σεξ στο ηλιόλουστο πάρκο St James του Λονδίνου, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το birdcage Walk, με τους σοκαρισμένους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν όσα έβλεπαν τα μάτια τους.

Όπως αναφέρει η Sun στην ιστοσελίδα της, το ζευγάρι έλαβε μόνο μια προφορική προειδοποίηση από δυο αστυνομικούς, σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης για την κοινωνική απομόνωση. Ανώνυμος ποδηλάτης που κατέγραψε το περιστατικό δήλωσε στην εφημερίδα: «Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν εξοργισμένη – έκαναν σ#ξ σαν τα κουνέλια έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ». Ο ποδηλάτης περιέγραψε επίσης, πως το ζευγάρι φαινόταν να μην ενδιαφέρεται και πολύ για τον κόσμο που τους παρακολουθούσε . «Οικογένειες και άτομα που έκαναν τζόκινγκ περνούσαν από δίπλα τους, αλλά έδειχναν να μην δίνουν καθόλου σημασία».

«Κόλαση» στην Ισπανία: 41χρονη γυναίκα, χόρευε χωρίς ρούχα στις οροφές περιπολικών και... (photo-video)

Μπροστά σε ένα αρκετά πρωτόγνωρο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στην Costa del Sol της Ισπανίας, καθώς μια 41χρονη γυναίκα, ξεκίνησε να χορεύει χωρίς ρούχα στις οροφές περιπολικών. Ενώ, χρυσές δουλειές κάνουν εταιρείες παραγωγής χαρτιών υγείας εν μέσω κορωνοϊού, με αρκετές χώρες να το πουλάνε σαν ζεστό ψωμί

Με τα… πολλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να την συλλάβουν και να την οδηγήσουν στα κρατητήρια και στην συνέχεια στον εισαγγελέα, ο οποίος από την πλευρά του, τις επέβαλλε πρόστιμο για διατάραξη κοινής ησυχίας αλλά και το προβλεπόμενο για το σπάσιμο της καραντίνας.

Όμως η… διαμαρτυρία δεν τελείωσε εκεί καθώς βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο του Torremolinos, η ξανθιά γυναίκα τα πέταξε όλα εκ νέου και άρχισε να χορεύει με τον ίδιο τρόπο, ξανά πάνω σε περιπολικό! Φυσικά οι αστυνομικοί την συνέλαβαν ξανά και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια 41χρονη, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share