Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδε την κόρη της με έναν άγνωστο άνδρα και πήρε κατευθείαν την κάμερα...Η φωτογραφία θα σας σοκάρει

Δεν θα το πιστεύετε!

11 Απριλίου 2020 09:00
Είδε την κόρη της με έναν άγνωστο άνδρα και πήρε κατευθείαν την κάμερα...Η φωτογραφία θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη της Τάρα Γούντ, η Νόρα, είχε τα γενέθλια της, έκλεινε τα τέσσερα. Μια μέρα, στο δρόμο για το σπίτι από το νηπιαγωγείο, η Νόρα άρχισε να μιλάει για έναν κύριο στο απέναντι πεζοδρόμιο... Η φωτογραφία τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπως και αυτή που επίσης έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις.

«Μου αρέσουν πολύ οι ηλικιωμένοι άνθρωποι γιατί περπατούν αργά σαν και εμένα και έχουν απαλό δέρμα σαν και το δικό μου. Θα πεθάνουν σύντομα, έτσι εγώ θα τους αγαπάω μέχρι να πεθάνουν».

Τα λεγόμενά της εξέπληξαν την μαμά της!Την επόμενη μέρα, γυρίζοντας από το σχολείο, Νόρα και η μητέρα της σταμάτησαν στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν μια τούρτα γενεθλίων. Καθώς η Τάρα έψαχνε τους διαδρόμους, άκουσε την κόρη της να λέει: «Γεια σου γέρο! Είναι τα γενέθλιά μου σήμερα!»

Σοκαρισμένη από την λέξη γέρος, η Τάρα ήταν έτοιμη να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά στη συνέχεια είδε ένα μεγάλο χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπο του κυρίου. Εκείνος απάντησε: «Γειά σου μικρή μου κυρία! Και πόσο χρονών γίνεσαι σήμερα;» Ο ηλικιωμένος κύριος, ο Ντάν , και το κοριτσάκι άρχισαν να συνομιλούν. Η Νόρα ζήτησε στο τέλος να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί σαν δώρο για τα γενέθλιά της και ο κύριος αν και αρχικά παραξενεύτηκε, τελικά εγκάρδια συμφώνησε. Βλέποντας όλα αυτά, η Τάρα έμεινε έκπληκτη!

Ο Ντάν βρισκόταν στον ουρανό από τη χαρά του! Η Τάρα τον ευχαρίστησε, αλλά εκείνος απάντησε: «Όχι, εγώ σας ευχαριστώ. Αυτή ήταν η καλύτερη ημέρα που είχα εδώ και πολύ καιρό. Η Νόρα με έκανε πολύ ευτυχισμένο».

Είδε την κόρη της με έναν άγνωστο άνδρα και πήρε κατευθείαν την κάμερα...Οι φωτογραφίες θα σας σοκάρουν!

Η Τάρα , συγκινημένη από το γεγονός, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook και έλαβε ένα μήνυμα από κάποιον που γνώριζε τον Ντάν . Της είπε ότι ο Ντάν είχε χάσει τη γυναίκα του πριν από λίγους μήνες και ότι αυτή η συνάντηση με τη Νόρα του έκανε πολύ καλό. Της έδωσε τον αριθμό του Ντάν , σε περίπτωση που ήθελε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Η Τάρα και η Νόρα πήγαν επίσκεψη στο σπίτι του Ντάν λίγες μέρες αργότερα. Εκείνος είχε κουρευτεί και ξυριστεί και έδειχνε 10 χρόνια νεότερος. Πέρασαν τρεις ώρες μαζί με την Νόρα παίζοντας και διαβάζοντας.

Καθώς έφευγαν της χάρισε ένα τριαντάφυλλο από τον κήπο του και η μικρή χάρηκε πολύ!

Κατά τη διάρκεια μιας δεύτερης επίσκεψης, ο Ντάν είπε στην Τάρα ότι μετά το θάνατο της συζύγου του, ο ίδιος δεν κοιμόταν σωστά. Αλλά από την ημέρα που συνάντησε τη Νόρα, άλλαξε τη ζωή του. Η Τάρα ήταν πολύ συγκινημένη.

Σήμερα, οι αγαπημένοι φίλοι βρίσκονται μια φορά την εβδομάδα. Θα περάσουν και τα Χριστούγεννα μαζί, αφού πλέον είναι σαν μια οικογένεια.

Μπορεί να μεσολαβούν 78 χρόνια που χωρίζουν αυτούς τους δύο φίλους, αλλά η σύνδεσή τους είναι ισχυρή. Όλα ξεκίνησαν με μια υπέροχη συνάντηση που έφερε πολλή χαρά σε αυτόν τον ηλικιωμένο άνδρα που έπασχε από μοναξιά, και έδωσε στη Νόρα ένα πολύτιμο φίλο για τα γενέθλιά της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share