Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ήταν αγχωμένη για τη φωτογράφιση με το αγόρι της εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών της - Το αποτέλεσμα όμως κέρδισε τις εντυπώσεις όλων

Μεγάλη δύναμη!

10 Απριλίου 2020 15:03
Ήταν αγχωμένη για τη φωτογράφιση με το αγόρι της εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών της - Το αποτέλεσμα όμως κέρδισε τις εντυπώσεις όλων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθημερινά βλέπουμε στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες πλαστικών ανθρώπων με φίλτρα, σε σημείο που χάνεται κάθε συναίσθημα.

Η Stephanie και ο Arryn είναι ένα νεαρό ζευγάρι από το Τέξας. Δεν είναι μοντέλα, αλλά είναι φίλοι με την φωτογράφo Bria από το Wolf & Rose Photography.

Η Stephanie αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια φωτογράφιση και το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε, είναι εκπληκτικό. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στην σελίδα του Wolf & Rose Photography στο Facebook, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά αυτή την φορά έγιναν viral. Γιατί προκάλεσαν τόση ταραχή αυτές οι φωτογραφίες; Θα το αφήσουμε σε σας να αποφασίσετε.

Η αγάπη, η χημεία, η αυτοπεποίθηση και η ομορφιά των φωτογραφιών αυτών είναι ολοφάνερες και το διαδίκτυο ανταποκρίθηκε αναπάντεχα σε αυτές. «Χαίρομαι πολύ και μου δίνει ελπίδα σαν γυναίκα με παραπάνω κιλά ότι δεν ενδιαφέρονται όλοι οι άντρες για το μέγεθος σου», έγραψε μια γυναίκα για την φωτογράφιση αυτή, που έχει σπάσει τα καλούπια των κοινωνικών προσδοκιών.

Η Stephanie αποδέχτηκε την ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα σε εκατομμύρια ανθρώπους που είναι αντιμέτωποι με τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες των κοινωνικών και παραδοσιακών μέσων, οι οποίες προκαλούν προβλήματα αυτοεκτίμησης. «Θυμάμαι όταν ήμουν στο γυμνάσιο και κοιταζόμουν στον καθρέφτη, αναρωτιόμουν γιατί το στομάχι μου δεν ήταν τόσο μικρό όσο όλων.

Με τα χρόνια, έχω αποδεχτεί ότι πάντα θα θεωρούμαι ότι έχω περιττά κιλά. Πιέζω τον εαυτό μου να βγει έξω από την ζώνη άνεσης του φορώντας ρούχα που αγαπώ και δεν ταιριάζουν σ’αυτά που ορίζει η κοινωνία, όπως κοντά μπλουζάκια, κολλητές μπλούζες, κοντά φορέματα και σορτσάκια

Περπατώ με το κεφάλι ψηλά, χαμογελαστή και χωρίς ντροπή.» Η φωτογράφιση της έδωσε την ευκαιρία να εκφραστεί και λατρεύει το αποτέλεσμα. «Ήμουν σοκαρισμένη. Δείχνω τόσο ερωτευμένη και σίγουρη. Όλοι θα πρέπει να μπορούν να δουν τον εαυτό τους υπό αυτό το πρίσμα. Σου ανοίγει πραγματικά τα μάτια.»

Θέλουμε να συγχαρούμε την Stephanie και τον Arryn, οι οποίοι σκοπεύουν να παντρευτούν στις αρχές του 2019, και στην Bria που φωτογράφισε τον δεσμό, το συναίσθημα και την χημεία ανάμεσα τους. Η Bria είπε ότι το ζευγάρι έκανε την δουλειά της να δείχνει εύκολη. «Ο δεσμός τους αποτελεί πραγματική έμπνευση, ακόμη και για μένα.

Σαν φωτογράφος, ήθελα πάντα να δείχνω στους ανθρώπους την ομορφιά που έχουν και αισθάνομαι ότι το κατάφερα εδώ. Πιστεύω ακράδαντα στον έρωτα. Το μέγεθος, η φυλή, η θρησκεία και η σεξουαλικότητα είναι όλα πράγματα που κατά καιρούς μας χώριζαν, αλλά στην τελική όλοι θέλουμε να αγαπηθούμε. Πιστεύω ότι γι’αυτό είναι τόσο δημοφιλείς αυτές οι φωτογραφίες. Γιατί βλέπεις την αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους.»

Το διαδίκτυο έχει αφήσει πολλά θετικά σχόλια:

«Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες. Εύχομαι να είχα την αυτοπεποίθηση να κάνω κάτι τέτοιο.»

Οι σκέψεις σας;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share