Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ασύλληπτο: Έδειρε τη μητέρα του… επειδή του έκρυβε το χαρτί υγείας!

Φοβερό!

10 Απριλίου 2020 14:59
Ασύλληπτο: Έδειρε τη μητέρα του… επειδή του έκρυβε το χαρτί υγείας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κορωνοϊός έχει φέρει έλλειψη προϊόντων, λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης, και θύμα του γεγονός έπεσε… μια μητέρα, η οποία είδε το ίδιο της το παιδί να τη δέρνει, επειδή του έκρυψε το χαρτί υγείας.

Η αστυνομία κλήθηκε μέσα στη νύχτα να επέμβει στο Σόγκους, στο βόρειο τμήμα του Λος Άντζελες των ΗΠΑ, σε οικογενειακό καυγά που ξέσπασε λόγω του χαρτιού υγείας – όπως αναφέρουν – σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Σίρλεϊ Μίλερ, τις δηλώσεις της οποίας επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Δείτε, επίσης, τι είχε κάνει μια γυναίκα στην Κύπρο με το χαρτί υγείας.

Η μητέρα της οικογένειας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει τα χαρτιά υγείας που έχουν αποθηκεύσει επειδή ο 26χρονος γιος της Έιντριαν Γιαν χρησιμοποιούσε υπερβολική ποσότητα την ώρα που είναι δύσκολο να βρει κανείς το προϊόν αυτό στα καταστήματα.

Καθώς αυτή αρνείτο να του αποκαλύψει που είχε κρύψει το χαρτί υγείας, οι τόνοι ανέβηκαν και ο γιος της την χτύπησε, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, η οποία υποστήριξε ότι τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της Covid-19 έχουν προκαλέσει μια επανεμφάνιση των επεισοδίων ενδοοικογενειακής βίας.

«Χρυσάφι» το χαρτί υγείας - Σε ποιες χώρες πουλιέται σαν ζεστό ψωμί (photo)

Χρυσές δουλειές για τις εταιρείες παραγωγής χαρτιών υγείας εν μέσω κορωνοϊού, με αρκετές χώρες να το πουλάνε σαν ζεστό ψωμί. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει στο προσκήνιο μιας τεράστια όσο και περίεργη ανάγκη σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού για αποθήκευση χαρτιού υγείας. Έχουν δοθεί διάφορες ερμηνείες για αυτό, άλλες αστείες άλλες πιο σοβαρές.

Σε κάθε περίπτωση επειδή όχι μόνο τα τρόφιμα, αλλά - το σημαντικότερο - το χαρτί υγείας αποθηκεύεται κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας, οι παραγωγοί του "πολύτιμου" αυτού προϊόντος κάνουν χρυσές δουλειές! Ενώ, μερικοί είναι σε θέση να έχουν… έμπνευση, με μια γυναίκα στην Κύπρο να «σκαρφίζεται» την ιδέα να πάρει τα χαρτιά υγείας, που είχε αγοράσει και να φτιάξει κάτι μοναδικό.

Οι πωλήσεις χαρτιού υγείας στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 60% περίπου το Μάρτιο σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι. Όπως σημειώνει η Katharina Buchholz από την Statista, η αύξηση ήταν υπερδιπλάσια από αυτή της Ιταλίας, η οποία επλήγη από το ξέσπασμα νωρίτερα από τις ΗΠΑ. Τα έσοδα από χαρτί υγείας αυξήθηκαν κατά 140%.

Το Statista Consumer Market Outlook σύγκρινε τα στοιχεία και τις υπολογισμένες εκτιμήσεις για 16 χώρες για να δείξουν ότι τα έσοδα αυξήθηκαν περισσότερο στην Ιταλία, ακολουθούμενη από το Βιετνάμ και την Αυστραλία. Σε άλλες χώρες που έχουν πληγεί από τον ιό, όπως η Ισπανία και η Γαλλία, η πώληση χαρτιού υγείας αυξήθηκε κατά 82% και 30% αντίστοιχα.

Επικό: Τα παίζουν "όλα για όλα" στο πόκερ με έπαθλο χαρτιά υγείας (video)

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι πόκερ έγινε πριν μέρες με τους παίκτες να τα δίνουν όλα όχι για χρήματα αλλά για...χαρτιά υγείας!

Αυτοί οι παίκτες πόκερ εξαργυρώνουν το χαρτί υγείας σαν χρυσό!

Τα μέλη μιας ιδιωτικής λέσχης στο Λονδίνο της Αγγλίας, πήραν το παιχνίδι τους στο επόμενο επίπεδο και διαπραγματεύονται τα ρολά χαρτιού υγείας...

Βέβαια αν το σκεφτούμε καλύτερα είναι τα συγκεκριμένα είδη είναι όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν καθώς η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζεται και πολλοί είναι αυτοί που έχουν αδειάσει όλα τα σούπερ μάρκετ!

Δείτε το βίντεο από την New York Post:

Τύπος "έφαγε" 150 ευρώ πρόστιμο γιατί έγραψε τον λόγο εξόδου του από το σπίτι σε... χαρτί υγείας!

Να μου πείτε τόσο χαρτί υγείας που έχουν αγοράσει οι περισσότεροι κάτι πρέπει να το κάνουν! Όχι όμως και έτσι ρε παιδιά.

Όπως μετάδωσε πριν από λίγα λεπτά η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη, ένας τύπος έφαγε το πιο χαζό πρόστιμο μέχρι σήμερα στη Λεωφόρο Κηφισιίας, όταν η Αστυνομία τον σταμάτησε για να δείξει τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να έχει για την έξοδό του από το σπίτι, μετά τα μέτρα της κυβέρνησης περί απαγόρευση κυκλοφορίας!

Ο τύπος αυτός λοιπόν αντί να αναγράψει τον λόγο που βγαίνει εκτός σπιτιού και τα στοιχεία του σε χαρτί Α4, τα έγραψε σε χαρτί υγείας! Απίστευτο! Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο ο άνθρωπος αυτός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 ευρώ, αφού δεν ήταν έγκυρο το χαρτί. Προσοχή παιδιά..

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share