Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Αυτός ο άστεγος ζητούσε απεγνωσμένα νερό - Όταν οι υπάλληλοι εστιατορίου του αρνήθηκαν, δείτε τι γίνεται

Δεν θα το πιστεύετε!

10 Απριλίου 2020 14:10
Αυτός ο άστεγος ζητούσε απεγνωσμένα νερό - Όταν οι υπάλληλοι εστιατορίου του αρνήθηκαν, δείτε τι γίνεται
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτός ο άστεγος ζητούσε απεγνωσμένα νερό από ένα εστιατόριο...Όταν οι υπάλληλοι εστιατορίου του αρνήθηκαν, δείτε τι γίνεται παρακάτω...

Η Εσμενέ έχει μεγάλη αδυναμία στους άστεγους. Κατάγεται από τις Φιλιππίνες αλλά πλέον ζει στο Τέξας και πηγαίνει στο Houston κάθε εβδομάδα για να μοιραστεί πίτσα με άστεγους.

Αλλά ενώ δειπνούσε με έναν φίλο της είδε έναν άστεγο που πραγματικά χρειαζόταν την βοήθειά της και δεν δίστασε να του την δώσει!

Ο άστεγος άντρας μπήκε στο εστιατόριο με μία απλή παράκληση – ένα ποτήρι νερό ή πιθανώς λίγο χυμό. Δυστυχώς, ο σερβιτόρος αρνήθηκε να τον βοηθήσει και του είπε πως έπρεπε να αγοράσει ότι ήθελε.

Η Εσμενέ συγκινήθηκε. Ήξερε πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει τη μέρα της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Έτσι, Εσμενέ έξω πίσω από τον άντρα.

Βγήκε έξω και τον βρήκε να ψάχνει σε έναν κάδο σκουπιδιών. Τον ρώτησε αν ήθελε να δειπνήσει μαζί της και εκείνος δέχτηκε την πρόσκληση.

Οι δυο τους μπήκαν στο εστιατόριο, όπου ένα άλλο μέλος του προσωπικού αμέσως προσέγγισε τον άστεγο άντρα για να του ζητήσει να φύγει. Αλλά η Εσμενέ μπήκε στην μέση και του ξεκαθάρισε πως ήταν καλεσμένος της.

γυναίκα βοήθησε άστεγο

Ο άντρας έκατσε με την Εσμενέ και τον φίλο της στο τραπέζι τους και παρήγγειλαν χυμό πορτοκάλι. Αφού τον ήπιε, παρήγγειλε και μία λεμονάδα.

Μετά, στάθηκε μπροστά στο μπουφέ και άρχισε να παίρνει μεγάλες ποσότητες φαγητού, με το πιάτο στα χέρια και δάκρυα στα μάτια του. Έφαγε κάθε μπουκιά, χωρίς να αφήνει ούτε κόκκο ρυζιού στο πιάτο του.

Ήταν μία πολύ έντονη στιγμή για την Εσμενέ . Είδε τον άντρα και σκέφτηκε πόσο σπάταλη είναι – ξεχνώντας όλους εκείνους που δεν έχουν τίποτα να φάνε ή να πιουν.

Ελπίζουμε η ιστορία αυτή να σας εμπνεύσει να βοηθήσετε κάποιον συνάνθρωπό μας που η κοινωνία τον έχει πετάξει στο περιθώριο.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share