Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έριξε μαγειρική σόδα στο τηγάνι που είχε πάρει φωτιά - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει!

Απίστευτο!

10 Απριλίου 2020 08:21
Έριξε μαγειρική σόδα στο τηγάνι που είχε πάρει φωτιά - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακαλύψαμε ακόμη μια χρηστική ιδιότητα της μαγειρικής σόδας που μέχρι πρότινος αγνοούσαμε και μείναμε πραγματικά άφωνοι.

Δεν είναι λίγες οι χρήσεις της μαγειρικής σόδας που κανείς δεν γνώριζε μα τελικά αποδείχθηκαν σωτήριες λύσεις. Είναι ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο και να μας χαρίσει μικρά θαύματα τόσο σε θέματα καθαριότητας, όσο και σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε μαγειρική σοδα στο πηγούνι σας.

Σήμερα, το Athensmagazine.gr σας φέρνει μια τελείως διαφορετική χρήση αλλά, εξίσου σωτήρια. Έχει συμβεί πολλές φορές να ξεχάσουμε το μάτι της κουζίνας ανοιχτό και κατά συνέπεια να δημιουργηθεί μια μικρή εστία φωτιάς στο τηγάνι μας. Πριν βιαστείτε να ρίξετε νερό ή να σκεπάσετε με μια πετσέτα, η πιο εύκολη λύση είναι να ρίξετε μαγειρική σόδα. Κατά αυτόν τον τρόπο καταφέρνετε να σβήσετε τη φωτιά και ταυτόχρονα να απομακρύνεται τον καπνό που έχει καταπνίξει το χώρο σας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικές ακόμη μυστικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας στο βίντεο που ακολουθεί:

Τύλιξε μαγειρική σόδα μέσα σε μια χαρτοπετσέτα και την έβαλε μέσα στα αθλητικά του παπούτσια - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Τα κλειστά παπούτσια και ειδικά τα αθλητικά είναι συχνό φαινόμενο μετά από πολλές ώρες περπάτημα να μυρίζουν άσχημα μιας και το πόδι μας μέσα σε αυτά ιδρώνει. Πώς θα γλιτώσετε όμως από αυτήν την κακοσμία;

Το Athensmagazine.gr σας έχει τη λύση και δεν είναι άλλη από τη μαγειρική σόδα. Οι ιδιότητες της μαγειρικής σόδας είναι πάμπολλες και όλες απίστευτα χρήσιμες. Μια ακόμη και αυτή που θα σας δείξουμε σήμερα.

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Ρϊξτε σε μια χαρτοπετσέτα μαγειρική σόδα και τυλίξτε τη με ένα λαχτιχάκι, στη συνέχεια τοποθετήστε το πουγκάκι που φτιάξατε μέσα στα παπούτσια σας και θα δείτε άμεσα κακοσμία να απομακρύνεται!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά για τη μαγειρική σόδα στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι επειδή όπως προείπαμε, η μαγειρική σόδα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πάρ

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share