Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Την κέρασαν ένα μπουκάλι νερό - Που να το φανταστεί όμως ότι αυτό το νερό θα ήταν η αφορμή να…

Αδιανόητο!

9 Απριλίου 2020 14:50
Την κέρασαν ένα μπουκάλι νερό - Που να το φανταστεί όμως ότι αυτό το νερό θα ήταν η αφορμή να…
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Την κέρασαν ένα μπουκάλι νερό! Που να το φανταστεί όμως ότι αυτό το νερό θα ήταν η αφορμή να…

Προκειμένου κάποιος να τραβήξει την προσοχή ενός μεγάλου κοινού, τις περισσότερες φορές πρέπει να τους πιάσει απροετοίμαστους ή να τους ξεγελάσει με κάποιον άλλο τρόπο. Και αυτό ακριβώς έκαναν οι άνθρωποι πίσω από την οργάνωση The Water Project Foundation

Γνωρίζοντας ότι σπάνια οι άνθρωποι θα πουν όχι σε ένα δωρεάν μπουκάλι νερό, έδωσαν σε όλους τους θεατές ενός κινηματογράφου από ένα. Δευτερόλεπτα αργότερα, οι περισσότεροι από αυτούς τρελάθηκαν, γιατί δε μπορούσαν να ξεβιδώσουν το καπάκι! . Ένα απλό μπουκάλι όπως καταλαβαίνετε μπορεί απλά να κάνει κάτι που λίγοι μπορούσαν να φανταστούν!

Παράλληλα, στην οθόνη του κινηματογράφου εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: «Αν νομίζετε πως είναι απαράδεκτο να καταβάλετε την ελάχιστη προσπάθεια προκειμένου να πιείτε νερό, φανταστείτε πως νιώθουν αυτά τα παιδιά.» Σκοπός τους είναι να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σε όλο τον πλανήτη, για περιοχές στις οποίες οι άνθρωπο δεν έχουν ΚΑΜΙΑ πρόσβαση σε καθαρό νερό…

Ήταν έτοιμη να τον παντρευτεί - Όταν είδε σε κρυφή κάμερα τα βασανιστήρια που έκανε στον σκύλο της όμως... έκανε κάτι που θα σας κάνει να δακρύσετε!

Τον αγαπούσε και ήθελε να τον παντρευτεί - Όταν είδε όμως τα βασανιστήρια που έκανε στον σκύλο της στην κάμερα... έκανε κάτι που θα σας κάνει να δακρύσετε!

Ψάχνουμε πολλές αξίες στον σύντροφό μας: να είναι έξυπνος, να έχει αίσθηση του χιούμορ, να είναι ηθικός και καλόκαρδος. Είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψιν και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους άλλους, ακόμα και τα ζώα. Όλοι ξέρουμε πως τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με τις πράξεις αγάπης που μας δείχνουν!

αγαπάει το σκύλο της

Όταν μια γυναίκα στη Βραζιλία παρατήρησε μελανιές στο σώμα των δύο γαλλικών μπουλντόγκ της, υποψιάστηκε ότι κάτι δε πήγαινε καλά με τον αρραβωνιαστικό της, όσο εκείνος βρισκόταν στο σπίτι. Έτσι εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα. Αυτό που ανακάλυψε την τρόμαξε τόσο πολύ, που αναγκάστηκε να πάρει μια δραστική απόφαση.

είδε σε κρυφή κάμερα τα βασανιστήρια που έκανε στον σκύλο της

Η 26χρονη Ninna Mandin από τη Βραζιλία λάτρευε τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της.

Μια μέρα παρατήρησε παράξενες μελανιές στο σώμα τους.

. Όταν Είδε Όμως Τα Βασανιστήρια Που Έκανε Στον Σκύλο Της, Ακύρωσε Αμέσως Τον Γάμο!

Αποφάσισε να ερευνήσει το ζήτημα, εγκαθιστώντας μια κρυφή κάμερα στο σαλόνι της, πριν φύγει για τη δουλειά. Το πιο σημαντικό, δεν ανέφερε τίποτα γι’ αυτό στον αρραβωνιαστικό της…

είδε σε κρυφή κάμερα τα βασανιστήρια που έκανε στον σκύλο της

. Όταν Είδε Όμως Τα Βασανιστήρια Που Έκανε Στον Σκύλο Της, Ακύρωσε Αμέσως Τον Γάμο!

Η Ninna ανακάλυψε με τρόμο ότι ο αρραβωνιαστικός της ήταν υπεύθυνος για αδικαιολόγητη χρήση βίας προς τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Αμέσως προχώρησε σε ακύρωση του γάμου τους.

Η Ninna έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει στο Διαδίκτυο τα βίντεο, εκθέτοντας τον πρώην αρραβωνιαστικό της.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share