Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αστυνομικός είδε αυτές τις γιαγιάδες να κάνουν κάτι περίεργο στο αυτοκίνητο - Όταν δείτε τι ακολούθησε θα πάθετε πλάκα

Αδιανόητο!

9 Απριλίου 2020 12:04
Αστυνομικός είδε αυτές τις γιαγιάδες να κάνουν κάτι περίεργο στο αυτοκίνητο - Όταν δείτε τι ακολούθησε θα πάθετε πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχονόμος έκανε σήμα στις γιαγιάδες να σταματήσουν αμέσως το αυτοκίνητο. Ο λόγος; Ξεκαρδιστικός!

Την ιστορία που ακολουθεί την βρήκαμε στο διαδίκτυο και αμέσως την λατρέψαμε. Ξεκινάει με έναν αστυνομικό που σταμάτησε μία κυρία επειδή την είδε να οδηγάει πολύ αργά…

Περιμένοντας στην άκρη του δρόμου για να πιάσει οδηγούς που έτρεχαν, ένας αστυνομικός είδε ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει πολύ αργά. Σκέφτηκε: ‘Αυτός ο οδηγός είναι το ίδιο επικίνδυνος με κάποιον που τρέχει!’. Έτσι, άνοιξε τα φώτα του και τον σταμάτησε. Πλησιάζοντας το αμάξι, παρατήρησε πως μέσα ήταν 5 ηλικιωμένες κυρίες – δύο στα μπροστινά καθίσματα και τρεις πίσω.

Η οδηγός εμφανώς μπερδεμένη, του είπε:

– Αστυνόμε, δεν καταλαβαίνω, ήμουν ακριβώς στο όριο ταχύτητας! Ποιο είναι το πρόβλημα;

– Κυρία μου δεν τρέχατε αλλά πρέπει να ξέρετε πως το να πηγαίνετε πιο αργά από το όριο ταχύτητας είναι το ίδιο επικίνδυνο για τους άλλους οδηγούς.

– Πιο αργά από το όριο ταχύτητας; Όχι κύριε, ήμουν ακριβώς πάνω στο όριο ταχύτητας… 22 μίλια την ώρα!

Ο αστυνόμος, προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο του, της εξήγησε πως το ’22’ ήταν ο αριθμός του δρόμου, όχι το όριο ταχύτητας. Λίγο ντροπιασμένη, η γυναίκα χαμογέλασε και ευχαρίστησε τον οδηγό που της έδειξε το λάθος της.

– Πριν φύγετε όμως κυρία μου, πρέπει να ρωτήσω… είναι όλοι στο αμάξι καλά; Αυτές οι γυναίκες φαίνονται σοκαρισμένες και δεν έχουν πει ούτε μια λέξη τόση ώρα.

– Θα είναι μια χαρά σε λίγο αστυνόμε. Μόλις βγήκαμε από τον δρόμο 119.

60χρονη γιαγιά μεταμορφώνεται και μοιάζει 20 χρόνια νεότερη! Μόλις την δείτε θα μείνετε άφωνοι!

Η 60χρονη γιαγιά της φωτογραφίας, αποφάσισε να "μεταμορφωθεί" κάνοντας μια τρομερή αλλαγή! Πάθαμε πλάκα με το αποτέλεσμα, διότι μοιάζει 20 χρόνια νεότερη.

Μετά την γιαγιά που έκανε ολική μεταμόρφωση και τα παιδιά της δεν την γνώρισαν, βρήκαμε μια γυναίκα 60 ετών, η οποία πήρε ένα δώρο αλλαγής από την οικογένειά της.

Έχετε ποτέ νιώσει ότι έχετε μπει σε ένα κύκλο ρουτίνας που διαρκεί μήνες ή χρόνια; Μερικές φορές νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε μια αλλαγή, όμως, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ξεφύγουμε από τη δύναμη της συνήθειας και της ρουτίνας. Όμως, μόλις κάνουμε την αλλαγή, αναρωτιόμαστε γιατί περιμέναμε τόσο καιρό.

Όταν μια 60χρονη γυναίκα με το όνομα Κιμ κατάλαβε ότι είχε εγκλωβιστεί σε μια ρουτίνα και συνειδητοποίησε ότι ήταν σημαντικό να κάνει μια δραστική αλλαγή.

Η οικογένειά της αποφάσισε να της κάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο στα γενέθλιά της, αλλά δεν ήθελαν να της πάρουν κάτι που απλά μετά θα το έβαζε σε ένα ράφι και θα μάζευε σκόνη. Δεν χρειαζόταν μια νέα τσάντα, ούτε ένα νέο φόρεμα, αλλά είχε ανάγκη μια αλλαγή στην εμφάνισή της, πράγμα που ήταν το τέλειο δώρο για τη μητέρα τους.

Κάποια στιγμή, η Κιμ είχε εκμυστηριευτεί στη κόρη της ότι θα της άρεσε να κάνει μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση από τον Κρίστοφερ Χόπκινς, γνωστό για τις μεταμορφώσεις που κάνει σε γυναίκες. Σίγουρα η Κιμ δε θα περίμενε μια τέτοια έκπληξη για τα 60α της γενέθλια!

Στην έκπληξη συμμετείχαν η κόρη της, ο σύζυγός της, ο γιος του Τσαντ και η σύζυγος του Μέγκαν. Κάθε μισή ώρα την ημέρα των γενεθλίων της η Κιμ λάμβανε στοιχεία σε κάρτες και μέχρι να τελειώσει η μέρα, η Κιμ είχε καταλάβει ότι θα λάμβανε μέρος στο σόου του Κρίστοφερ Χόπκινς.

Στο βίντεο θα δείτε τις αντιδράσεις της οικογένειάς της, τη μεγάλη χαρά που πήραν και πόσο ευτυχισμένοι φαίνονται όλοι!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share