Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020

Μητέρα μιλούσε με έναν άγνωστο στο ίντερνετ κάτι που ήθελε - Αυτό που γίνεται όμως στην συνέχεια δεν το περιμένει κάνεις

Σοκ!

9 Απριλίου 2020 07:16
Μητέρα μιλούσε με έναν άγνωστο στο ίντερνετ κάτι που ήθελε -  Αυτό που γίνεται όμως στην συνέχεια δεν το περιμένει κάνεις
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

H Κάρα, από την Βόρεια Ιρλανδία, είναι μητέρα και ζει με τον άντρα της, Άλεξ και τα δίδυμά τους. Κάποια στιγμή μιλούσε με έναν άγνωστο στο ίντερνετ, χωρίς να ξέρει τις συνέπειες...

Η μητέρα της Κάρα έχει καρκίνο και οι γιατροί λένε πως δεν μπορούν να κάνουν πολλά για να την ανακουφίσουν από τον πόνο.

Η μητέρα της Κάρα,Κιμ, έχει αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη της με φυσικά φάρμακα. Ξεκίνησε ειδική διατροφή, κάνει αρωματοθεραπεία, πηγαίνει σε σάουνα και κάνει και άλλες θεραπείες. Όλα αυτά είχαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα! Ο όγκος της μειώθηκε στο μισό μετά από ένα χρόνο από την τρομακτική διάγνωση.

Για να βοηθήσει την μητέρα της να ετοιμάζει τα γεύματά της, η Κάρα βρήκε στο διαδίκτυο μία ειδική ηλεκτρική συσκευή. Αλλά δυστυχώς, η συσκευή αυτή είναι πολύ ακριβή. Ψάχνοντας για μεταχειρισμένη, επικοινώνησε με τον άνθρωπο που την πουλούσε. Η συζήτησή τους όμως εξελίχτηκε σε κάτι που ποτέ δεν περίμενε:
Κάρα : “Γεια σας, πουλάτε ακόμα τη συσκευή “nutribullet’; Ψάχνω μία για την μητέρα μου για να την βοηθήσει επειδή πάσχει από καρκίνο και την χρειάζεται για να προετοιμάζει το φαγητό της. Μήπως θα μπορούσατε να κάνετε κάποια καλύτερη τιμή; Γιατί τα £130 είναι πολλά. Ευχαριστώ πολύ! Κάρα“

μιλούσε με έναν άγνωστο

“Λυπάμαι που η μητέρα σας έχει καρκίνο. Απλά στείλτε μου την διεύθυνσή σας και θα σας την στείλω χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε. Επίσης θα προσεύχομαι για την μητέρα σας. Εάν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω, να μου πείτε.”

Κάρα: “Γεια! Αυτό είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας αλλά θέλουμε να πληρώσουμε. Απλά στείλτε μου τον λογαριασμό σας. Η μητέρα μου είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου αλλά παραμένουμε θετικοί και πιστεύουμε ότι με την συσκευή αυτή, τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα! Να είστε καλά πάντως!”

“Η παραγγελία σας μόλις έγινε και είναι πληρωμένη. Θα είναι διαθέσιμη σήμερα κιόλας. Ο κωδικός σας: 8197.”
Κάρα: “Τι εννοείτε θα είναι έτοιμη σήμερα; Πώς γίνεται αυτό; Αγοράσατε καινούργια;”

“Ναι, αγόρασα καινούργια και είναι πληρωμένη. Απλά πρέπει να την παραλάβετε.”

Κάρα: “Ω, Θεέ μου! Είστε τόσο ευγενικός! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω!”

“Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε. Αντιθέτως, εγώ σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτή την ευκαιρία.

μητέρα με καρκίνο

Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο Ίντερνετ κάτι που ήθελε...Δεν περίμενε όμως αυτό που συνέβη στην συνέχεια!

Η Κάρα ονόμασε τον άνθρωπο αυτό ως τον “Πιο Ευγενικό Άνθρωπο του Κόσμου” και ανέβασε τη συνομιλία τους στο Facebook. Μετά την ανάρτησή της, αυτή η πράξη ανθρωπιάς εξαπλώθηκε σαν φωτιά. Και καλά έγινε, αφού όλοι θα πρέπει να μάθουν για την πράξη αυτού του ανώνυμου ήρωα.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share