Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άνδρας βλέπει το βίντεο γάμου των γονιών του και παρατηρεί μια περίεργη λεπτομέρεια που...! (Video)

Σοκ!

8 Απριλίου 2020 16:57
Άνδρας βλέπει το βίντεο γάμου των γονιών του και παρατηρεί μια περίεργη λεπτομέρεια που...! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας έβλεπε το βίντεο γάμου των γονιών τους παρατήρησε το αυτοκίνητο το οποίο είχαν οι γονείς του εκείνη την ημέρα! Δεν ήθελε να παντρευτεί! Εκείνη τον έδεσε και τον πήγε στην τελετή με το ζόρι και όταν την δείτε θα καταλάβετε τον λόγο!

Έτσι αποφάσισε να ψάξει παντού για να βρει ένα παρόμοιο καθώς οι γονείς του το αγαπούσαν πολύ και το είχαν πουλήσει διότι ο πατέρας του έπρεπε να φύγει για τον πόλεμο!

12χρονο κορίτσι διακόπτει τον γάμο και ανεβαίνει στην πίστα μαζί με την ανάπηρη αδερφή της - Ο λόγος; Θα σας κάνει να δακρύσετε

Όλοι οι γάμοι κρύβουν μία δόση συγκίνησης, αλλά ο γάμος της Shellie ήταν ακόμα πιο συναισθηματικός, χάρη στη συγκινητική έκπληξη από τις δύο κόρες της, Angelina και Aubrey.

Η 8χρονη κόρη της Shellie, η Aubrey πάσχει από μυϊκή δυστροφία, που περιγράφεται ως γενετική ασθένεια που προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα στον νωτιαίο μυελό, γεγονός που τελικά οδηγεί σε εξασθένιση της εκούσιας κίνησης των μυών.

Ωστόσο, η 12χρονη αδελφή της Aubrey, η Angelina δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία για μια χορευτική ερμηνεία, χορογραφώντας ένω ντουέτο, που έκανε το Διαδίκτυο να συγκινηθεί.

Η μητέρα Shellie περιγράφει την εμπειρία στο MSN εξηγώντας: «Ήταν μετά τον χορό μητέρας και γιου και ο DJ είπε ότι υπήρχε ακόμα μια ιδιαίτερη παράσταση. Δεν είχα απολύτως καμία ιδέα. Έκαναν εξάσκηση χωρίς καν να το γνωρίζω.»

Η Shellie προσθέτει: «Τόσοι πολλοί άνθρωποι ήρθαν σε μένα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης και είπαν ότι ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστά πράγματα που είχαν δει ποτέ. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Θα ήθελα να την ξαναζήσω για πρώτη φορά ξανά».

Δείτε την συγκινητική χορογραφία των δύο κοριτσιών στο βίντεο που ακολουθεί:

Ένας ακόμα γάμος που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος είναι αυτό το ζευγάρι που παντρεύτηκε σε νοσοκομείο!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share