Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η γυναίκα επισκέφθηκε με την κόρη της τον οδοντίατρο - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας σοκάρει!

Σοκαριστικό!

8 Απριλίου 2020 16:09
Αυτή η γυναίκα επισκέφθηκε με την κόρη της τον οδοντίατρο - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πώς μια επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να γίνει viral; Η μόδα με τα διάφορα challenge που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καλά κρατεί. Αυτή τη φορά όμως το περιστατικό είναι πραγματικά αδιανόητο καθώς το challenge δεν το ξεκίνησε κάποια έφηβη ή νεαρή κοπέλα αλλά η μητέρα της. Ωστόσο, το τραγικότερο όλων challenge κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, είναι το λεγόμενο coronavirus challenge και προτρέπει κόσμο να γλείψει μια... λεκάνη. Δείτε εδώ μια γυναίκα που αποδέχτηκε την πρόκληση!

Η διαδικασία την οποία πρέπει να ακολουθήσεις, να βιντεοσκοπήσεις και να ανεβάσεις στο προσωπικό σου λογαριασμό είναι να γλείψεις ένα αντικείμενο που δεν σου ανήκει και να το επιστρέψεις στη θέση του.

Αυτή τη φορά μία 30χρονη γυναίκα στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα έφτασε στο σημείο να βιντεοσκοπήσει την κόρη της να γλείφει ένα γλωσσοπίεστρο μέσα σε οδοντιατρική κλινική και να το επιστρέφει στη θέση που το είχαν αφήσει οι γιατροί.

Η μητέρα έκρινε πως ήταν καλή ιδέα να ανεβάσει το βίντεο στο Snapchat, με την ακόμη πιο προκλητική λεζάντα «μην μου λέτε πώς να ζήσω τη ζωή μου».

Girl licks medical supplies at local doctors office

WHAT?! This video appears to show a girl licking a tongue depressor in a local doctor's office and sticking it back in a container. Action News Jax reporter Beth Rousseau will have a full report on CBS47 at 5 p.m.: https://bit.ly/2JtWTwU

Posted by Action News Jax on Wednesday, July 10, 2019

Απίστευτο! Κρατούμενος δραπέτευσε επειδή είχε πονόδοντο!

Ο πόνος του δοντιού είναι από τους ισχυρότερους, τους πιο επίμονους και τους πιο ενοχλητικούς πόνους γι' αυτό και εν μέρη τον δικαιολογήσαμε τον συγκεκριμένο κρατούμενο. Μπορεί να είναι πολλοί οι άνθρωποι που φοβούνται τον οδοντίατρο σε σημείο να μην περνούν ούτε έξω από την πόρτα του αλλά πολλές φορές δεν μπορείς να το αποφύγεις, όπως για παράδειγμα ένα μωρό που γεννήθηκε με ένα δόντι και σε ηλικία μόλις 12 ημερών έπρεπε να επισκεφθεί τον οδοντίατρο.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος λοιπόν που κρατείτο σε φυλακή της Σουηδίας είχε έναν επίμονο πόντο στο δόντι γι' αυτό και αποφάσισε να δραπετεύσει με σκοπό να επισκεφθεί τον οδοντίατρο. Φυσικά, το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο άσθενης - κρατούμενος αμέσως μετά επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα και παραδόθηκε.

Ο κρατούμενος το έσκασε στις αρχές Νοεμβρίου από τη φυλακή του Έστραγκορντ, στη νοτιοδυτική Σουηδία, μόλις δύο ημέρες προτού να ολοκληρώσει την ποινή του, επειδή «πονούσαν τα δόντια του και ήθελε να πάει στον οδοντίατρο», ανέφεραν οι σωφρονιστικές υπηρεσίες.

«Φεύγοντας από τον οδοντίατρο, πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο 51χρονος είχε παραπονεθεί στη διεύθυνση της φυλακής ότι πονούσε, τέσσερις ημέρες προτού αποφασίσει να δραπετεύσει.

«Είχε πρηστεί όλο το πρόσωπό μου» εξήγησε ο ίδιος στην εφημερίδα Dagens Nyheter. «Στο τέλος δεν άντεχα άλλο» πρόσθεσε.

Η διεύθυνση της φυλακής αποφάσισε να τιμωρήσει τον δραπέτη προσθέτοντας άλλες 24 ώρες κράτηση στην ποινή φυλάκισης του ενός μήνα που του είχε επιβληθεί αρχικά.

Ο 51χρονος, που πλέον έχει αποφυλακιστεί, είπε στην εφημερίδα ότι πάνω απ' όλα χαίρεται που του πέρασε ο πονόδοντος. «Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να πληρώσω τον οδοντίατρο» είπε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Οδοντίαντρος έβγαλε 10 δόντια από γυναίκα και πέθανε από αιμορραγία!

Αυτή είναι η οδοντόκρεμα από την Ιαπωνία που αφήνει άνεργους τους οδοντιάτρους! (photos)

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share