Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα σμήνος από μυρμήγκια επιτέθηκε σε ένα φίδι - Ο νικητής της μάχης θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

8 Απριλίου 2020 12:03
Ένα σμήνος από μυρμήγκια επιτέθηκε σε ένα φίδι - Ο νικητής της μάχης θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος ξέρει τι σκεφτόταν αυτό το σμήνος μυρμηγκιών όταν αποφάσισε να επιτεθεί σε ένα τεράστιο φίδι; Μπορούν τελικά μερικά τόσο μικροσκοπικά ζώα να εξολοθρεύσουν ένα θανατηφόρο φίδι;

Επιθέσεις με πρωταγωνιστή ένα φίδι έχουμε δει πάμπολλες και δεν ήταν λίγες αυτές που μας σόκαραν, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας βάτραχος επιτέθηκε σε ένα φίδι. Κάτι παρόμοιο όμως με αυτό που αντικρίσαμε στο παρακάτω βίντεο δεν έχουμε ξαναδεί.

Νομίζαμε πως ο αγώνας ήταν εξαρχής άνισος και ο νικητής σίγουρος, όμως τα μυρμήγκια φρόντισαν να μας διαψεύσουν και να βγουν εκείνοι νικητές σε αυτή τη μάχη.

Δείτε την επική μάχη στο παρακάτω βίντεο:

This snake didn't stand a chance against a legion of army ants!

This snake didn't stand a chance against a legion of army ants!

Posted by Daily Mail on Saturday, April 7, 2018

Αποκεφάλισε ένα φίδι που είδε στην αυλή της, όμως δεν ήξερε τι την περίμενε μετά από λίγο!

Ένα αποκεφαλισμένο δηλητηριώδους φίδι επιδεικνύει τους κυνόδοντές του για τελευταία φορά πριν πεθάνει, έχει γίνει viral στα social media.

«Τα κορίτσια εντόπισαν σήμερα ένα μοκασίνο στο παρτέρι μας. Δεν είχαμε κοντά κάποιο μαχαίρι, και έτσι ο Avery έκοψε το κεφάλι του με κλαδευτήρι δέντρου. Το αγαπημένο κομμάτι των κοριτσιών ήταν όταν το κεφάλι συνέχισε να δαγκώνει στον αέρα μερικά λεπτά αφού είχε κοπεί.»

Αρκετοί χρήστες σχολίασαν τον αποτρόπαιο σκοτωμό του ερπετού, ενώ άλλοι ανησύχησαν για την ασφάλεια των παιδιών που βρίσκονταν κοντά στο φίδι.

«Μήπως καλύτερα να διδάξετε στα παιδιά σας να κοιτάζουν το περιβάλλον χώρο τους; Όταν βλέπουν ένα φίδι, να φεύγουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Τα περισσότερα τσιμπήματα από φίδι που συμβαίνουν στις ΗΠΑ είναι όταν ο κόσμος προσπαθεί να τα σκοτώσει. Είστε ανίδεοι.»

«Θέε μου, αφήστε τα φίδια στην ησυχία τους. Τρώνε άλλα δυνητικά επικίνδυνα ζώα (ποντίκια, άλλα φίδια κτλ) και το να βρείτε ένα φίδι στον κήπο σας είναι κάτι κοινό. Αφήστε το μόνο του για μια ώρα, επιστρέψτε και θα έχει φύγει. Διαφορετικά, καλέστε έναν επαγγελματία να το απομακρύνει,» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης.

«Το ξέρετε ότι οι μοκασίνοι είναι πολύ επικίνδυνοι; Ένα τσίμπημα μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικα άντρα. Δεν πρέπει να περιμένετε για να τσιμπήσει για να το σκοτώσετε, επειδή τότε θα είναι ήδη αργά,» υπερασπίστηκε την ενέργεια κάποιος άλλος.

Ένα τσίμπημα από ένα μαύρο μοκασίνο θα μπορούσε να προκαλέσει ακρωτηριασμό, αλλά ένα τέτοιο τσίμπημα σπάνια είναι θανάσιμο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη μάχη στην οποία χάνει ένα φίδι, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας σκίουρος επιτέθηκε σε ένα φίδι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share