Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

80χρονη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άνδρα της να κάνει το ίδιο πράγμα - Ο λόγος; Σοκάρει

Απίστευτο!

8 Απριλίου 2020 08:15
80χρονη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άνδρα της να κάνει το ίδιο πράγμα - Ο λόγος; Σοκάρει
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

80χρονη γιαγιά βάζει κάθε μέρα τον άνδρα της να κάνει το ίδιο πράγμα! Όλα ξεκίνησαν, όταν η αγάπη της για τα βικτοριανά ρούχα την έβαλε μέσα στον κόσμο των κορσέδων.

Tο 1986 και έχοντας την υποστήριξη του άντρα της, Μπομπ, αποφάσισε να μειώσει το μέγεθος της μέσης της. Αν και πολλές γιαγιάδες, όπως αυτή που έφυγε με την βαλίτσα της που θα δείτε εδώ, κάνουν πράγματα για να ενσωματωθούν στην κουλτούρα των νέων, συνήθως είναι εκτός πραγματικότητας.

Μετά τον γάμο τους το 1959, η Κάθι και ο Μπομπ ανακάλυψαν πως τους αρέσουν οι λεπτές μέσες. Ωστόσο, είδαν πως και άλλοι άνθρωποι είχαν παρόμοιο γούστο μετά από ένα ταξίδι τους το 1983, που τους έδωσε θάρρος να πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα τρία χρόνια μετά.

Η μέση της αρχικά ήταν 66 εκατοστά. Για να την μικρύνει, άρχισε να φοράει κορσέδες το απόγευμα και μία ζώνη γυμναστικής τη νύχτα. Χρόνο με τον χρόνο, η μέση της γινόταν όλο και μικρότερη. Ο άντρας της, Μπομπ, γιατρός, την εξέταζε για να δει αν αυτή η διαδικασία έκανε ζημιά στα όργανά της. Τα όργανα δεν άλλαξαν περισσότερο από όταν μία γυναίκα είναι έγκυος.

Η Κάθι πλέον φοράει κορσέδες 24 ώρες τη μέρα. Μετά από 35 χρόνια, έχει κάνει την μέση της να είναι μόλις 38 εκατοστά! Για τις προσπάθειές της έχει πάρει τον τίτλο του ‘ατόμου με την μικρότερη περιφέρεια.’ Αυτή της η προσπάθεια έχει παραμορφώσει το σώμα της αλλά αυτό κάνει πολύ χαρούμενους εκείνη και τον άντρα της.

Μία από τις κόρες της, όμως, δεν επικροτεί την εκκεντρικότητά της. Εκτός από την κόρη της, αντιμετωπίζει καθημερινά και άλλα προβλήματα. ‘Είναι δύσκολο να κάνεις αρκετά καθημερινά πράγματα, όπως το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο. Δεν μπορώ να δω καλά ή να αντιδράσω καλά. Επίσης, μπορώ να κάτσω άνετα μόνο σε συγκεκριμένες καρέκλες. Μετά είναι και το κοινωνικό πρόβλημα. Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι πως η λεπτή μέση είναι όμορφη.’

Χρειάζεται πάρα πολύ ώρα για να ντυθεί κάθε μέρα και αντιμετωπίζει χρόνια δερματικά προβλήματα! Ενώ πολλοί δεν καταλαβαίνουν το πάθος τους, εκείνοι είναι περήφανοι για την λεπτή της μέση.

Δείτε την ιστορία τους αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share