Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όταν βλέπεις την εικόνα αυτή ακίνητη είσαι ήρεμος, όταν τη βλέπεις να κινείται είσαι στρεσαρισμένος

Μια εικόνα που προκαλεί φρενίτιδα

7 Απριλίου 2020 15:42
Όταν βλέπεις την εικόνα αυτή ακίνητη είσαι ήρεμος, όταν τη βλέπεις να κινείται είσαι στρεσαρισμένος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η εικόνα θέλει σίγουρα προσοχή, αν την βλέπεις ακίνητη είσαι ήρεμος, όταν τη βλέπεις να κινείται είσαι στρεσαρισμένος!

Μια εικόνα που προκαλεί φρενίτιδα είναι και αυτή που θα δείτε! Πραγματικά θα κολλήσετε και θα ρωτάτε και τους διπλανούς σας τι βλέπουν! Όταν βλέπεις την εικόνα αυτή ακίνητη είσαι ήρεμος, όταν τη βλέπεις να κινείται είσαι στρεσαρισμένος! Ένα τεστ που θα σας προκαλέσει απορίες, όπως ήταν και το τεστ με τον αριθμό 6!

Αυτή η εικόνα φτιάχτηκε, από ένα Ιάπωνα νευρολόγο. Όταν βλέπεις την εικόνα ακίνητη είσαι ήρεμος, όταν την βλέπεις να κινείται ελαφρά είσαι ελαφρώς στρεσαρισμένος, αν κινείται σαν καρουζελ είσαι τελείως στρεσαρισμένος. Αν βρισκόσουν σε αυτό το δωμάτιο τι θα έκανες πρώτα;Η απάντηση αποκαλύπτει πολλά για σένα!

Είσαι σπίτι; Κάνε το τεστ παρατηρητικότητας για έξυπνους: Το 78% αποτυγχάνει να το λύσει

Βρήκαμε αυτό το τεστ παρατηρητικότητας για να περάσει ευχάριστα η ώρα στο σπίτι, Το 78% αποτυγχάνει να το λύσει...Εσύ;

Μια μελέτη λέει ότι στον σύγχρονο κόσμο, η ανθρώπινη προσοχή μειώνεται – στην πραγματικότητα, η μέση διάρκεια συγκέντρωσης είναι μικρότερη από αυτή ενός χρυσόψαρου. Λοιπόν, σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση και να εξασκήσουμε την προσοχή μας. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με κάτι απλό όπως τα τεστ, για παράδειγμα.

Μας αρέσει να λύνουμε αινίγματα και θεωρούμε ότι αυτό όχι μόνο είναι διασκεδαστικό, αλλά και χρήσιμο. Επομένως, προτείνουμε να ελέγξετε την συγκέντρωσή σας. Και μην ξεχάσετε να υπολογίσετε πόσες σωστές απαντήσεις θα λάβετε στο τέλος!

1. Πόσα πόδια βλέπετε;


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share