Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καθηγητής έκανε μάθημα από το σπίτι μέσω Skype και από πίσω κυκλοφορούσε η γυναίκα του γυμνή (video)

Και φυσικά έγινε viral

7 Απριλίου 2020 15:29
Καθηγητής έκανε μάθημα από το σπίτι μέσω Skype και από πίσω κυκλοφορούσε η γυναίκα του γυμνή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έχει γίνει ένα video με έναν καθηγητή στην Αργεντινή να παραδίδει μάθημα μέσω υπολογιστή και από πίσω του να μπαίνει ξαφνικά στο πλάνο η γυναίκα του, και μάλιστα γυμνή!

Όπως θα δείτε και στο video, η αντίδρασή του καθηγητή είναι όλα τα λεφτά! Φυσικά και δεν είναι ο μόνος τύπος που έχει γίνει viral αυτές τις μέρες: Να σας θυμίσουμε πχ τους παππούδες από την Καλαμπάκα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κλάμα: Απάντησε η νύφη στην Κύπρια πεθερά που έγινε viral - "Σόρρυ που ο γιος σου πήγε και έβαλε 20 κιλά"

Σε σίριαλ εξελίσσεται η σχέση της πεθεράς που έγινε viral στην Κύπρο και της νύφης της!

Το βίντεο της πεθεράς που κράζει την νύφη της έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστα λεπτά ωστόσο η απάντηση της νύφης δεν άργησε να έρθει.

Η νύφη, λοιπόν, έστησε τη κάμερα και απάντησε, με το βίντεο που αναδημοσιεύτηκε στη σελίδα I LOVE CYPRUS ΡΕ να αγγίζει τις 100.000 προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ήρτεν τζαι η απάντηση ...αναμένουμε τζαι το βίτεο του γιόκκα...

Posted by I Love Cyprus PE on Sunday, March 29, 2020

Open: Παρέμβαση του... Τάκη Τσουκαλά και έκτακτη ενημέρωση για τον κορωνοϊό (video)

Μιλάμε για το πιο επικό βίντεο που θα δείτε σήμερα και το ανέβασε μια σελίδα στο youtube το οποίο έμπλεξε το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, με τον Τάκη Τσουκαλά και τον κορωνοϊό!

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος μας είχε κάνει να κλάψουμε από τα γέλια στην τελευταία του εμφάνιση, υποτίθεται ότι παρεμβαίνει σε έκτακτο δελτίο του Open προκειμένου να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για τις εξελίξεις στο θέμα του ιού.

Σαν άλλος... Σωτήρης Τσιόδρας. Ο οπαδός του Ολυμπιακού τα λέει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, δίνει συμβουλές, βάζει γκάζια εκεί που χρειάζεται, όμως τελικά παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι «… Εμείς οι Έλληνες καλά το πάμε και θα νικήσουμε. Όλοι θα ζήσουμε», αναφωνεί χαρακτηριστικά!

Ειδικά το φινάλε του βίντεο είναι «όλα τα λεφτά» καθώς ο Τάκης κάνει το σταυρό του που τη δεδομένη στιγμή ο Παύλος Πολλάκης δεν είναι Υπουργός Υγείας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός είναι μόνο για να βρίζει. Άμα είναι να βρίζεις ρε Πολλά έλα να εδώ για να βρίζουμε παρέα!», είπε με μπόλικη δόση χιούμορ ο Τσουκαλάς!

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share