Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Όταν η νύφη έκανε αυτό στον γαμπρό έμειναν όλοι άφωνοι - Αυτό που ακολούθησε δεν το πίστευαν

Δεν το περίμενε κανείς!

7 Απριλίου 2020 10:31
Όταν η νύφη έκανε αυτό στον γαμπρό έμειναν όλοι άφωνοι - Αυτό που ακολούθησε δεν το πίστευαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις κάνει αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο η νύφη στον γαμπρό, τότε όλοι έμειναν να τους κοιτάνε. Δεν πίστευαν ότι θα έκαναν κάτι τέτοιο στον γάμο.

Όταν ο φωτογράφος στο επάγγελμα Τζούλιαν Σίπλινς αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του, ήταν βέβαιο πως κάτι θα ετοίμαζαν για τον γάμο τους. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ήρθε η στιγμή να χορέψει το ζευγάρι.

Μπορεί ο φωτογράφος Τζούλιαν να είχε “σκηνοθετήσει” με κάθε λεπτομέρεια τον γάμο τους, αλλά σίγουρα αυτήγ που έκλεψε την παράσταση ήταν η κοπέλα του. Η έκπληξη που επεφύλασσαν για τους καλεσμένους τους, ξεπερνάει κάθε φαντασία. Αυτό που έκαναν, θα μείνει αξέχαστο για όσους βρέθηκαν στο πλευρό τους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, όπως και αυτό που έγινε σε έναν άλλο γάμο και συγκίνησε τους πάντες.

Αυτός όμως που… είδε κι έπαθε, είναι ο παππούς. Δείτε την αντίδρασή του αμέσως μετά την εκπληκτική παράσταση του γαμπρού!

Η νύφη στάθηκε ακίνητη και σήκωσε το χέρι της - Τότε ο γαμπρός κατάλαβε τι έκανε

Αυτή η νύφη προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων, όταν έκανε κάτι που στην αρχή απόρησε μέχρι και ο γαμπρός. Μετά όμως κατάλαβε...

Ο γάμος είναι γενικά μια χαρούμενη περίσταση από μόνα τους, αλλά όταν συμβαίνουν χειρονομίες αγάπης, τους κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστούς. Ένα ακόμα παράδειγμα είναι και αυτός ο γάμος που έγινε μέσα σε νοσοκομείο, και έκανε πολλούς να δακρύσουν.

Μια πανέμορφη νύφη με το όνομα Ελισάβετ, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό για το σύζυγό της, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Η ημέρα γάμου της Ελίζαμπεθ και του Σκοτ στις 27 Ιανουαρίου 2018, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός.

Καθώς η κομψή νύφη εισήλθε στο χώρο με το γιο της, προετοιμαζόταν για μια μεγάλη στιγμή, που θα ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ανυποψίαστο γαμπρό.

Ο Σκοτ είχε αρχίσει να χάνει την ακοή του στην ηλικία των 5 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα έμεινε κωφός.

Καθώς η νύφη πήρε τη θέση της για να διανύσει το διάδρομο, το τραγούδι της Christina Perri «A Thousand Years», άρχισε να παίζει μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Tinder πριν από δύο χρόνια και η μητέρα δύο παιδιών Ελίζαμπεθ, άρχισε να μαθαίνει το Auslan ή Αυστραλιανή Γλωσσική.

Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, έμαθε κρυφά τους στίχους και τη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του γάμου τους.

Μόλις ο Σκοτ συνειδητοποίησε τι έκανε η νύφη, ξέσπασε σε δάκρυα. Η νύφη λέει ότι ο σύζυγός της έχει παρακολουθήσει το βίντεο τουλάχιστον 100 φορές μέχρι τώρα.

Το βίντεο με την υπέροχη αφιέρωση έχει ήδη προβληθεί πάνω από 400.000 φορές και το ζευγάρι είναι τόσο χαρούμενο που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας.

«Έχω λάβει τόσα πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μου έλεγαν το πόσο το βίντεο τους επηρέασε», δήλωσε η Ελίζαμπεθ.

Παρακολουθήστε την απίστευτα συγκινητική στιγμή εδώ:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share