Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάφτιση εν μέσω καραντίνας από... απόσταση ασφαλείας!

Απίστευτο!

6 Απριλίου 2020 14:34
Βάφτιση εν μέσω καραντίνας από... απόσταση ασφαλείας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα ζευγάρι από τη Μινεσότα θέλησε να βαφτίσει το μωράκι τους και μιας και ήδη είχαν κλείσει την ημερομηνία δεν ήθελαν να την ακυρώσουν λόγω κορωνοϊού. Αποφάσισαν λοιπόν να καλέσουν τον ιερέα σπίτι τους και να γίνει εκεί η βάφτιση τηρώντας πάντα τους κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας.

Η φωτογραφία με τον ιερέα να βαφτίζει το μωρό από... απόσταση είναι ξεκαρδιστική και κάνει το γύρου διαδικτύου.

Στη φωτογραφία που έγινε αμέσως viral, ο πατέρας κρατά το μωρό και ο ιερέας του πετάει τον αγιασμό με... νεροπίστολο! Μάλιστα, κρατάνε και την απόσταση ασφαλείας των 2 μέτρων.

Ο αδελφός της μητέρας είχε πει θέλει να δει μια τέτοια φωτογραφία, όταν αναρωτήθηκε πώς ακριβώς θα γίνει η βάπτιση. Έτσι κι έγινε. Οι περήφανοι γονείς ανέβασαν τη φωτογραφία στα social media που μετρά ήδη 490 χιλ. likes και 332 χιλ. αναδημοσιεύσεις.

Η χιουμοριστική φωτογραφία τραβήχτηκε μετά την κανονική βάπτιση, ωστόσο, είναι πραγματικά πανέξυπνη!

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη τελετή που μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ τον γαμπρό που φόρεσε το ίδιο νυφικό με τη γυναίκα του.

Γάμος με... κορωνοϊό: Με μάσκες και γάντια γαμπρός και νύφη

Ζευγάρι στην Αλεξανδρούπολη παντρεύτηκε το πρωί της Τετάρτης στο δημαρχείο της πόλης, φορώντας γάντια και μάσκες!

Η Ραφαέλλα Σκαρλατίδου και ο Γιώργος Καλόγερος εμφανίστηκαν με γάντια και αντισηπτικά: «Βάλαμε τα γαντάκι μας. Βάλαμε τις μάσκες μας και πήγαμε για το πάρτι...» ανέφερε ο γαμπρός.

Η νύφη ανέφερε: «Το trend με τη μάσκα ήταν ιδέα του συζύγου να δώσουμε μια νότα χαράς σε όλο αυτό και ότι η ζωή δεν σταματάει. Συνεχίζεται. Προσέχουμε για να έχουμε». «Ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν είχαμε τους ανθρώπους μας, για όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά πήγαν όλα τέλεια. Σαν νύφη έχω να πω ότι το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ», είπε η Ραφαέλα και πρόσθεσε: «Το γλέντι έγινε στο σπίτι οι 4 μας, φτιάξαμε μπεργκερ .Ωραιότατα μπεργκερ ,πιάσαμε από έναν καναπέ να υπάρχουν και οι αποστάσεις. Βάλαμε το star και όλα πήγαν τέλεια».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share