Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Του άφησε ένα γράμμα αγάπης για να τον ευχαριστήσει - Αν δείτε που το έγραψε θα συγκινηθείτε

Απίστευτο!

6 Απριλίου 2020 10:36
Του άφησε ένα γράμμα αγάπης για να τον ευχαριστήσει - Αν δείτε που το έγραψε θα συγκινηθείτε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Του άφησε ένα γράμμα αγάπης για να τον ευχαριστήσει, ο τρόπος που το έκανε είναι μοναδικός!

Tο όνειρο μίας κοπέλας; Να βρει την αγάπη της ζωής της. Να ζήσει αυτό το ροζ παραμύθι, όλο λουλουδάκια και πεταλουδίτσες. Αυτό που θα την κάνει να πετάξει στα σύννεφα, θα την κάνει να ξεχάσει το όνομά της και θα πειστεί πως τελικά ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο υπάρχει. Ένα ακόμα συγκινητικό γράμμα είναι και αυτού το παππού που πέθανε πριν λίγες μέρες!

Για τον Tim Murphy δεν χρειάζονται πολλές λέξεις. Είδε πως η γυναίκα του Molly Murphy ήταν πεσμένη ψυχολογικά και φρόντισε να της υποδείξει για ακόμη μία φορά πόσο την αγαπάει και ότι είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή του. Τι έκανε; Έγραψε στον καθρέφτη της κρεβατοκάμαρας τους μία λίστα με 15 λόγους που εξηγεί γιατί είναι τα πάντα για αυτόν.

1. Είναι η καλύτερη φίλη μου. 2. Δεν τα παρατάει ποτέ. 3. Με αφήνει να ασχολούμαι με την τρελή δουλειά μου. 4. Με κάνει να γελάω κάθε μέρα. 5. Είναι πανέμορφη. 6. Έχει δεχθεί το πόσο τρελός είμαι. 7. Είναι το πιο ευγενικό άτομο που γνωρίζω. 8. Έχει ωραία φωνή. 9. Έχει έρθει σε κλαμπ μαζί μου. 10. Έχει βιώσει άσχημες εμπειρίες, αλλά είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος που γνωρίζω. 11. Πάντα στήριζε τις επιλογές στην καριέρας μου και είναι συνέχεια δίπλα μου. 12. Χωρίς να το συνειδητοποιώ, με κάνει να θέλω τα πάντα για εκείνη, κάτι που δεν έχω κάνει για κανέναν άλλον. 13. Αγαπάει τη δουλειά της. 14. Κλαίει όταν βλέπει μικρά ζώα. 15. Κάνει έναν τόσο χαριτωμένο θόρυβο όταν γελάει».

Όταν τελικά ο άνθρωπος αγαπάει, μπορεί να γράψει χιλιάδες λόγους για τον σύντροφο της ζωής του. Σε χαρτί, σε καθρέφτη, στην καρδιά..

άφησε ένα γράμμα αγάπης

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share