Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ηλικιωμένος σκύλος σταματάει ένα αυτοκίνητο και ζητάει βοήθεια - Η συνέχεια ραγίζει καρδιές

Τρομερή ιστορία!

6 Απριλίου 2020 08:06
Ηλικιωμένος σκύλος σταματάει ένα αυτοκίνητο και ζητάει βοήθεια - Η συνέχεια ραγίζει καρδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινεί η ιστορία ενός ηλικιωμένου σκύλου, ο οποίος σταμάτησε ένα αυτοκίνητο για βοήθεια και τώρα είναι ένα χαρούμενο σκυλί με μια οικογένεια και ένα σπίτι.

Μετά την συγκλονιστική ιστορία με τον πεινασμένο σκύλο (δείτε εδώ την τρομερή ιστορία του), γνωρίσαμε τον Φιλ, ένα σκυλί που μια μέρα απέκτησε τη δική του ξεχωριστή οικογένεια. Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Μια ημέρα, η Ντάνιελ Φίνλεϊ και ο φίλος της οδηγούσαν σε έναν επαρχιακό δρόμο στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν είδαν ένα μικρό ζώο να τρέχει προς αυτούς. Θεώρησαν ότι ήταν ρακούν ή κάποιο άλλο είδος ζώου, αλλά ήταν στην πραγματικότητα ένα ηλικιωμένο σκυλί που ζητούσε βοήθεια. "Σκεφτήκαμε ότι θα έφευγε από το δρόμο, οπότε συνεχίσαμε την πορεία μας. Αλλά δεν έφυγε και έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο μας, οπότε σταματήσαμε και έτρεξε στο αυτοκίνητο."

Ήταν τότε που η Ντάνιελ και ο φίλος της κοίταξαν καλά το ζώο, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ηλικιωμένος, άτριχος σκύλος τεριέ. "Είχαμε μαζί μας δύο από τα σκυλιά μας, τους δυο μας Boston Terrier, έτσι βγήκαμε από το αυτοκίνητο και το ελέγχαμε. Ήταν φιλικό, έτσι του δώσαμε τροφή για σκύλους και λίγο νερό."

Ο σκύλος, τον οποίο ο φίλος της Ντάνιελ ονόμασε Φιλ, έφαγε τα τρόφιμα λαίμαργα και ήπιε το νερό. Η Ντάνιελ τότε κατάλαβε, ότι έπρεπε να κάνουν περισσότερα γι ‘αυτόν. Αν ανήκε σε κάποιον, χάθηκε σίγουρα. Και αν δεν ανήκε σε κανέναν, δεν θα μπορούσε να μείνει μόνος στο δρόμο. Έτσι πήραν τον Φιλ και τον πήγαν σπίτι.

Στην αρχή, ήταν βέβαιοι ότι ο Φιλ είχε ψώρα. Δεδομένου ότι ήταν η Ημέρα Μνήμης και αργία, δεν μπόρεσαν να πάνε τον Φιλ στον κτηνίατρο αμέσως. Αλλά την επόμενη μέρα, τον πήγαν, και ο κτηνίατρος τους ενημέρωσε ότι δεν είχε ψώρα. "Ήταν μια πραγματικά σοβαρή κατάσταση του δέρματος όταν είσαι στο δρόμο. Έτσι απλά έχασε όλα τα μαλλιά του, είχε μεν φαγούρα, αλλά δεν ήταν ψώρα".

Ενώ κανείς δεν ξέρει από πού ήρθε ο Φιλ, ο κτηνίατρος πιστεύει ότι ανήκε σε κάποιον πριν. "Ένα από τα πράγματα επίσης που παρατήρησε είναι, ότι το κάτω μέρος των δοντιών του είναι σπασμένα, έτσι υπάρχει η πιθανότατα ότι τον είχαν κλεισμένο σε κλουβί όλη την ώρα. Έχω την αίσθηση ότι όποιος τον είχε … τον κράτησε για λίγο σε ένα κλουβί και τελικά τον εγκατέλειψε, επειδή τα προβλήματα υγείας του εντοπίστηκαν από τον έλεγχο".

Ότι και να συνέβη στο παρελθόν του Φιλ, βρήκε τελικά το σπίτι του για πάντα. Για αυτό το ζευγάρι, ήταν μια εύκολη απόφαση να το κρατήσει. "Και οι δυο μας ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να βρει κανείς σπίτι σε αυτή την κατάσταση που ήταν ούτως ή άλλως. Αγαπάμε τα ζώα, αγαπάμε τα σκυλιά. Έχουμε άλλα τρία, γιατί να μην προσθέσουμε ακόμα ένα; Ο μικρός Φιλ έχει τώρα μια ειδική διατροφή για να τον βοηθήσει να βελτιωθεί, και το δέρμα του επανέρχεται αργά. Τώρα έχει λίγο περισσότερη τρίχα από όταν τον βρήκαμε."

"Έχουμε ακούσει ότι μοιάζει με ύαινα, όπως η ύαινα που βλέπετε στο The Lion King. Ή μια chupacabra. Και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ένα από τα άτριχα σκυλιά." "Θέλει μόνο να ξαπλώνει και να είναι μαζί σας και θέλει να χαλαρώνει μαζί μας όλη την ώρα. Πάνω από αυτό, υπάρχει το μικρό πρόσωπο της! Έχει αυτό το βλέμμα στα μάτια του, όπως, ότι είναι ευγνώμων όλη την ώρα. Είναι σαν να μην μπορεί να πιστέψει ότι έχει ένα άνετο μέρος για να ξαπλώνει κάθε μέρα".

Ο Φιλ τα πάει πολύ καλά με τα άλλα τρία διασωθέντα σκυλιά του ζευγαριού, αλλά έχει σχηματίσει έναν ιδιαίτερα στενό δεσμό με την Λίλη, το ηλικιωμένο Boston Terrier του. Ο Φιλ φαίνεται να ξέρει πόσο τυχερός είναι και συνεχώς δείχνει αγάπη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share