Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Λιοντάρι σφηνώνει σε βαρέλι - Στη συνέχεια γίνεται κάτι απίστευτο

Θα "παγώσετε"!

4 Απριλίου 2020 12:22
Λιοντάρι σφηνώνει σε βαρέλι - Στη συνέχεια γίνεται κάτι απίστευτο
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το λιοντάρι της φωτογραφίας, πήγε να φάει και σφήνωσε μέσα σε ένα βαρέλι. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!

Έχει έρθει η στιγμή που τρία αδέρφια λιοντάρια, πρέπει να ταϊστούν σε ένα ζωολογικό κήπο. Το γεύμα τους είναι κρέας που έχει τοποθετεί μέσα σε ένα βαρέλι και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το βγάλουν έξω.

Ένα από τα λιοντάρια, στην προσπάθεια του να πάρει το κρέας, χώνει το κεφάλι του μέσα στο βαρέλι με αποτέλεσμα να σφηνώσει. Το κεφάλι του λιονταριού παγιδεύτηκε στο εσωτερικό του βαρελιού και εκείνο αρχίζει να τρέχει πανικόβλητο πάνω-κάτω, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει το κεφάλι του, ενώ τα δύο εξίσου μεγαλόσωμα αδέρφια παλεύουν να το βοηθήσουν να το ξεκολλήσει.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν το θέαμα με έκπληξη, ενώ μετά την ώρα του κλεισίματος του ζωολογικού κήπου, ήρθε ένας κτηνίατρος και βάρεσε στο λιοντάρι μια ένεση για να κοιμηθεί, ώστε να "σώσει" το κεφάλι του ζώου. Το λιοντάρι δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό ενώ ήταν πολύ χαρούμενο όταν κατάφερε να απελευθερωθεί.

Ωστόσο, δεν είναι το πρώτο λιοντάρι που έχει βασανιστεί σε ζωολογικό κήπο. Ένα ακόμη λιοντάρι, με μολυσμένο μάτι αργοπεθαίνει σε ζωολογικό κήπο (δείτε εδώ περισσότερα για το άγριο ζώο).

Δείτε το βίντεο:

Κυνηγοί σκότωσαν ένα λιοντάρι - Αυτό που συνέβη μετά σοκάρει

Σοκάρει η είδηση, ότι δύο κυνηγοί σκότωσαν και τεμάχισαν, ένα λευκό λιοντάρι στη Νότια Αφρική. Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο σε αυτή τους την πράξη, αφού στη συνέχεια το... έφαγαν.

Οι κυνηγοί δηλητηρίασαν το άγριο ζώο, το οποίο αποτελεί προστατευόμενο είδος, και στη συνέχεια έκαναν την αποτρόπαια πράξη τους. Μάλιστα, έχουμε δει ξανά παρόμοιο περιστατικό, όπου ένας κυνηγός είχε σκοτώσει για μια φωτογραφία (δείτε εδώ την σοκαριστική ιστορία).

"Οι δύο ύποπτοι φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία ενός λιονταριού που ζούσε σε ένα από τα καταφύγια άγριων ζώων στην περιοχή αυτή. Του έδωσαν να φάει δηλητηριασμένο κρέας και το λιοντάρι πέθανε αμέσως" ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των τοπικών αρχών, υπολοχαγός Μοάτσε Νγκόπε.

ιστορίες με λιοντάρια

"Οι ύποπτοι έκοψαν τα πόδια, το κεφάλι και αποπειράθηκαν ακόμα να αφαιρέσουν το δέρμα του λιονταριού πριν διαφύγουν από το σημείο". Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τα δύο άτομα, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για άλλους δύο που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share