Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Η φωτογραφία του μικρού κοριτσιού κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Όταν την δείτε ολόκληρη θα παγώσετε

Δεν θα το πιστεύετε!

4 Απριλίου 2020 10:28
Η φωτογραφία του μικρού κοριτσιού κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Όταν την δείτε ολόκληρη θα παγώσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι κρύβει αυτή η φωτογραφία του 7χρονου κοριτσιού. Μόλις την δείτε ολόκληρη θα παγώσετε...

Μία από τις πιο δύσκολες δουλειές είναι η δουλειά της μητέρας. Παράλληλα με την οικογενειακή ευτυχία, έρχεται και η σωματική εξάντληση, που δεν έχει ξαναβιώσει κανείς τέτοια κούραση.

Έχοντας τέτοια προσωπική εμπειρία, η Σαμ Τζες Γκριφιν από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, είναι μητέρα πέντε παιδιών. Η Σαμ, συχνά βασίζεται στη βοήθεια της μεγαλύτερης κόρης της Λέινι, που αν και είναι μόλις 7 ετών, είναι σαν μια δεύτερη μαμά για τα μικρότερα αδέρφια της.

Ως ένδειξη συμπαράστασης, η μικρή Λέινι αποφάσισε να αφιερώσει την αποκριάτικη στολή της όχι μόνο στη μαμά της, αλλά και σε όλες τις μαμάδες που βάζουν τα δυνατά τους για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Η φωτογραφία του μικρού κοριτσιού κάνει τον γύρο του διαδικτύου...

Αντί να ντυθεί μια μικρή πριγκίπισσα, διάλεξε την αγαπημένη της ηρωίδα: τη μητέρα της! Χρησιμοποίησε τις κούκλες της, ζωγράφισε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και διάλεξε καθημερινά ρούχα για να ντυθεί "εξαντλημένη μαμά"! Η πανέξυπνη στολή τραβήχτηκε από μια οικογενειακή φίλη, που δεν είχε ιδέα ότι θα γινόταν viral μετά τη δημοσίευσή της στο Facebook.

συγκινητικές ιστορίες με παιδιά

Αυτή η οικογενειακή φίλη είναι η Ράσελ Φάνσλερ Μπίτσι, που έγραψε ως λεζάντα:

"Η κόρη της φίλης μου ντύθηκε ως μαμά για το Χάλογουϊν. Προσέξτε τα σάλια στη μπλούζα της και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Έχω λιώσει! Αυτή είναι η καλύτερη στολή που έχω δει! Θα κέρδιζε οποιοδήποτε διαγωνισμό στολής!" Για την Σαμ , η όμορφη οικογένειά της αναμφίβολα αξίζει όλους τους μαύρους κύκλους και τα σάλια. Και βλέποντας το χιούμορ που αναπτύσσουν τα παιδιά της, ο ρόλος της μητέρας σίγουρα θα είναι διασκεδαστικός! Εκτός όμως, από αυτή την συγκλονιστική εικόνα με την 7χρονη, δείτε εδώ την σπαρακτική φωτογραφία που συγκλόνισε το διαδίκτυο.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share