Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο "Τελεταί Μπούκουρας" ξαναχτυπά - "Συμπληρώστε μόνοι σας το κηδειόχαρτο όσοι σπάτε την καραντίνα"!

Επικό!

3 Απριλίου 2020 15:05
Ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γνωστό σε όλους μας πλέον γραφείο τελετών "Μπούκουρας" ξαναχτύπησε και με το δικό του τρόπο προειδοποιεί τους πολίτες που έχουν σκοπό να αψηφήσουν τα μέτρα περί απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά του κορωνοϊού.

Όπως πολλές προηγούμενες φορές έτσι κι αυτή το διάσημο γραφείο διακωμοδεί την τραγική κατάσταση στην οποία ζούμε και τον εγκλεισμό της καραντίνας τον οποίο πολλοί δεν μπορούν να αντέξουν και συνεχίζουν να κυκλοφορούν άσκοπα και ανενόχλητοι.

Γι' αυτούς λοιπόν που σπάνε την καραντίνα το γραφείο τελετών "Μπούκουρας" τύπωσε κηδειόχαρτα στα οποία καλεί όλους αυτούς να συμπληρώσουν μόνοι τους τα στοιχεία τους. Χαρακτηριστικά γράφει:

«Κηδεία. Μάντεψε ποιανού είναι. Λοιπόν είσαι μιας κάποιας ηλικίας στις ευπαθείς ομάδες και κόβεις βόλτες χωρίς λόγο; Πας για καφεδάκια και δεν κάθεσαι σπιτάκι σου; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ; Γλίτωσε τουλάχιστον τους υπόλοιπους από τον κόπο και συμπλήρωσε μόνος σου το όνομα και την ηλικία σου»…

Κάτω κάτω, μάλιστα, γράφει και το επικό: «Υ.Γ.: Πληροφορούμε τους φίλους και τους συγγενείς ότι δεξίωση θα γίνει με το πέρας της καραντίνας».

Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και σκορπά άφθονο γέλιο!

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο "Τελεταί Μπούκουρας" κάνει... επιθετικό μάρκετινγκ, δείτε εδώ τη "σατανική" του διαφήμιση για το Black Friday!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share