Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτοί οι ελέφαντες τρέχουν πανικόβλητοι μέσα στο δάσος - Μόλις δείτε το λόγο δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Απίστευτο!

3 Απριλίου 2020 09:09
Αυτοί οι ελέφαντες τρέχουν πανικόβλητοι μέσα στο δάσος - Μόλις δείτε το λόγο δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ελέφαντες είναι ένα από τα μεγαλύτερα θηλαστικά του ζωικού βασιλείου, αυτό βέβαια δεν τα καθιστά και ατρόμητα και αποδεικνύεται περίτρανα από το παρακάτω βίντεο.

Για ποιο λόγο μπορεί να τρέχει πανικόβλητο ένα κοπάδι ελεφάντων; Σε ένα πάρκο στη Νότια Αφρική μια ομάδα φωτογράφων κατέγραψε περίπου 50 ελέφαντες να τρέχουν να σωθούν από... ένα σμήνος μέλισσες!

Μια εκ των φωτογράφων μάλιστα που είδε από την αρχή το περιστατικό δήλωσε:

«Αρχικά ήμασταν πολύ μπερδεμένοι για τον λόγο που οι ελέφαντες ήταν τόσο αναστατωμένοι, πιστεύαμε ότι ίσως υπήρχε κάποιο λιοντάρι στην περιοχή. Αφού παρακολουθούσαμε για λίγο την περιοχή είδαμε μέσα από τα κιάλια ότι σε αρκετή απόσταση από τους ελέφαντες υπήρχε ένα σμήνος. Υποθέτουμε ότι ήταν μέλισσες αλλά δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι. Πάντως αν και οι ελέφαντες ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένοι το θέαμα ήταν φανταστικό για όποιον το παρακολούθησε. Είναι εντυπωσιακό πώς το μεγαλύτερο θηλαστικό στον κόσμο μπορεί να τρομοκρατείται από ένα τόσο μικρό έντομο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν ελέφαντα μας καθηλώνει, δείτε εδώ τι έκανε ένας ελέφαντας που εντόπισε μια λιχουδιά σε ένα κλαδί.

Εξαγριωμένος ελέφαντας κλείνει το δρόμο σε οδηγό λεωφορείου! Δεν φαντάζεστε τι γίνεται μετά...! (Video)

Αυτός ελέφαντας κλείνει το δρόμο σε οδηγό λεωφορείου.. Αυτό που ακολουθεί δεν θα το πιστεύετε!

Εικόνες τρόμου κατέγραψαν επιβάτες λεωφορείου, όταν ο οδηγός το ακινητοποίησε καθώς το δρόμο τους είχε κλείσει ένας εξαγριωμένος ελέφαντας.

Αυτό που ακολούθησε είναι ομολογουμένως τρομακτικό, καθώς για 4 λεπτά περίπου ο ελέφαντας δεν έδειχνε καμία διάθεση να φύγει απ’ το δρόμο, παρά τις ρυθμικές κόρνες που με μανία χρησιμοποίησε ο οδηγός για να αποτρέψει τη σύγκρουση.

Οι ελέφαντες μπορούν να γίνουν και πολύ επιθετικοί όπως αυτός που σκότωσε έναν άντρα για μια φωτογραφία!

Εξαγριωμένος ελέφαντας σε κατάσταση αμόκ ορμάει σε αγρότη με... τη συνέχεια να σοκάρει - Σκληρές εικόνες (Video)

Οι χωρικοί στην ινδική πόλη Τουμουκαρού έγιναν μάρτυρες ενός ανατριχιαστικού περιστατικού. Ένας ελέφαντας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε εναντίον ενός 70χρονου αγρότη, που εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ελέφαντας εμφανίζεται να κατευθύνεται με ταχύτητα προς ένα σπίτι, όταν εντοπίζει έναν άντρα και του επιτίθεται με μανία. Επίσης, δείτε τη στιγμή που λιοντάρι ορμάει σε ένα μωρό ελέφαντα, με την αντίδραση της μητέρας του θα σας κάνει να ανατριχιάσετε…

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο αγρότης, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Γκοβίντα του χωριού Κολιχάλι, έχασε και τα δυο του πόδια στο περιστατικό και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή βίαιες εικόνες:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share