Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Χαράζει ένα κρεμμύδι ρίχνει λάδι και ξύδι και το βάζει στο φούρνο - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Σίγουρα θα το δοκιμάσετε!

2 Απριλίου 2020 13:52
Χαράζει ένα κρεμμύδι ρίχνει λάδι και ξύδι και το βάζει στο φούρνο - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το φαγητό λένε ότι πρώτα χορταίνει το μάτι συνεπώς και ένα πιάτο εκτός από εύγευστο πρέπει να είναι και ευπαρουσίαστο. Όσο απλό κι αν σου φαίνεται ένα κρεμμύδι μπορεί να κάνει θαύματα.

Σίγουρα το κρεμμύδι χρησιμοποιείται στα περισσότερα φαγητά στην ελληνική κουζίνα αλλά μην ξεχνάμε πως είναι πολλές οι φορές που το τρώμε και σκέτο. Παραδοσιακά, σε μια χωριάτικη σαλάτα και λίγο πιο.. ξενόφερτα στα λατρεμένα onion rings.

Αν λοιπόν αγαπάς το κρεμμύδι τότε σίγουρα θα λατρέψεις και το μικρό μυστικό που θα σου μάθουμε σήμερα.

Πώς μπορείς να κάνεις λοιπόν ένα κρεμμύδι όμορφο και γευστικό ταυτόχρονα; Είναι απλούστατο! Παίρνεις ένα κρεμμύδι κόβεις το πάνω και το κάτω μέρες και στη συνέχεια το χαράζεις σε τέσσερα μέρη. Το τοποθετείς στο κέντρο ενός ταψιού και το περιχύνεις λάδι, ξύδι βαλσμάμικο, αλάτι και πιπέρι και το βάζεις στο φούρνο.

Το αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό "λουλούδι" από κρεμμύδι που ακόμα κι αν δεν το τρως μπορείς να το θαυμάζεις!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Επειδή όμως το κρεμμύδι δεν μας είναι μόνο χρήσιμο στη μαγειρική, δείτε εδώ, τι θα συμβεί αν βάλετε μια φέτα κρεμμυδιού στην κάλτσα σας!

Πήρε ένα καλσόν και έβαλε μέσα μερικά κρεμμύδια... Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Το κρεμμύδι είναι ένα υλικό που χρησιμοποιούμε σχεδόν σε καθημερινή βάση, είτε με τον απλό κλασσικό τρόπο προσθέτοντας το στο φαγητό είτε με τον πιο παράδοξο που δεν πήγαινε καν το μυαλό μας, όπως θα δείτε εδώ που ένα κρεμμύδι φάνηκε χρήσιμο σε ένα θέμα υγείας.

Αυτή τη φορά θα σας δείξουμε ένα μικρό μυστικό για να κρατήσετε τα κρεμμύδια σας "ζωντανα" και φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα, στην ουσία να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής τους.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν άντρα να βάζει τα κρεμμύδια μέσα σε ένα καλσόν διαχωρίζοντας τα μεταξύ τους με κόμπους, με αυτόν τον τρόπο αφήνει συγκεκριμένη ποσότητα αέρα να περνάει από το καλσόν και να μην "μαραίνονται".

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί όπως και μερικά ακόμη μυστικά για να επεκτείνετε τη ζωή και άλλων λαχανικών:

Easy tips for preserving food longer. 🥪

Posted by 5-Minute Crafts on Wednesday, February 19, 2020

Πήρε ένα κρεμμύδι και το έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων. Όταν μάθετε το γιατί θα τρέξετε να το κάνετε!

Ξέρετε τι θα συμβεί εάν βάλετε ένα ολόκληρο κρεμμύδι στο φούρνο μικροκυμάτων; Θα τρέξετε να το κάνετε μόλις μάθετε!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πάρτε μια χούφτα από φλούδες κρεμμυδιού και βράστε τες! Μπορείτε να κάνετε κάτι απίθανο!

Σχεδόν όλοι αντιμετωπίζουν τον φούρνο μικροκυμάτων τους σαν μια συσκευή που απλά ζεσταίνει το φαγητό τους. Κρύβει όμως πολλά μυστικά tips που περιμένουν να τα αξιοποιήσετε!

Παρακάτω θα δείτε ορισμένα από αυτά, συμπεριλαμβανομένου του πως να καθαρίσετε/κόψετε ένα κρεμμύδι χωρίς να χύσετε ούτε ένα δάκρυ!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share