Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Αυτή η γυναίκα έθαψε τον νεκρό γάτο της - Αυτό που αντίκρισε στον τάφο του 5 ημέρες μετά θα σας σοκάρει!

Ανατριχιαστικό!

2 Απριλίου 2020 10:59
Αυτή η γυναίκα έθαψε τον νεκρό γάτο της - Αυτό που αντίκρισε στον τάφο του 5 ημέρες μετά θα σας σοκάρει!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σοκαριστική είναι η περιγραφή αυτής της γυναίκας σχετικά με το συνέβη 5 μέρες μετά το θάνατο του γάτου της και με το τι αντίκρισε στον τάφο του.

Η γυναίκα αυτή αντίκρισε το γάτο της χτυπημένο από αυτοκίνητο σε ημιθανή κατάσταση χωρίς να αναπνέει. Πήρε λοιπόν το άτυχο ζώο και αφού δεν μπορούσε εκείνη να το θάψει ζήτησε από έναν γείτονά της να το αναλάβει, όπως και έγινε.

Πέντε ημέρες όμως αργότερα ο γάτος "αναστήθηκε" και αφού προσπάθησε σκληρά με τα νύχια του κατάφερε να βγεί από τον τάφο και να επιστρέψει σπίτι του σοκάροντας την ιδιοκτήτρια του.

Τι είχε συμβεί όμως; Ο γάτος δεν είχε πεθάνει απλά λόγω του σοβαρού ατυχήματος φαινόταν σαν νεκρός. Έπειτα από την "ανάσταση" του τον ανέλαβε μια ομάδα περίθαλψης ζώων που έχουν υποστεί διάφορα ατυχήματα και εχθές υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον επτάψυχο γάτο:

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή μια γάτα που μας αφήνει άφωνους, δείτε τι συνέβη σε μια γάτα όταν ο ιδιοκτήτης της την πέταξε σε μια λίμνη με κροκόδειλους.

Άφησε φαγητό και νερό έξω από τον τάφο - Την επόμενη μέρα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε…

Ένας άνδρας άφησε σε έναν τάφο φαγητό και νερό για έναν τρομερό λόγο. Όταν μάθετε θα συγκινηθείτε.

Ο 28χρονος Κέλι Κενινγκάου Πραγίτνο ζει στο Ινδονησιακό νησί της Ιάβας. Μια μέρα σε ένα νεκροταφείο, είδε μια πολύ ιδιαίτερη γάτα να κάθεται δίπλα σε έναν τάφο και σχεδόν ράγισε η καρδιά του! Την πρώτη φορά που την είδε, σκέφτηκε ότι απλώς έμενε εκεί. Άφησε στο πεινασμένο ζώο λίγο φαγητό και νερό και συνέχισε το δρόμο του.

Αλλά την επόμενη μέρα, άκουσε ξανά το ίδιο νιαούρισμα. Ήταν η γάτα που βρισκόταν δίπλα στον ίδιο τάφο, μακριά από το φαγητό και το νερό. Ο άντρας αποφάσισε να φροντίσει την φτωχή γάτα και να ετοιμάσει άλλο ένα γεύμα για αυτή. Όταν πλησίασε λίγο πιο κοντά, κατάλαβε ότι η γάτα δεν έμοιαζε καθόλου με αδέσποτη.

undefined

Επανέλαβε τη διαδικασία και την επόμενη μέρα. Τελικά, η γάτα τον άφησε να την φροντίσει και έτσι ο Κέλι αποφάσισε να υιοθετήσει το ζώο.

Αλλά ό, τι και αν έκανε ο Κέλι, ένα πράγμα δεν άλλαζε: η γάτα επέστρεφε στον τάφο κάθε μέρα. Έπρεπε να καταλάβει τι συνέβαινε. Μετά από μερικές έρευνες, ανακάλυψε κάτι εκπληκτικό: «Από τη στιγμή που πέθανε ο ιδιοκτήτης της γάτας, εκείνη έμενε στον τάφο του. Δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι. Ήταν εκεί για σχεδόν ένα χρόνο, κοιμόταν εκεί και νιαούριζε».

undefined

Η γάτα και ο ιδιοκτήτης της πρέπει να είχαν μια υπέροχη σχέση. Ο Κέλι τη φροντίζει καθώς εκείνη συνεχίζει να θρηνεί και είναι εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση του ζώου στον προηγούμενο ιδιοκτήτη της. Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν οι ιστορίες με τα ζώα, δείτε εδώ τι κάνει ένας γάτος όταν πηγαίνει στον κτηνίατρο. Θα δακρύσετε.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share